MEKSIKANCI OPTIMISTI

A zašto protiv Hrvatske ne bi popravili gol-razliku?

Foto: Reuters (Ilustracija)
Andres Guardado
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Miguel Herrera
20.06.2014.
u 21:02
- Pobjeda Hrvatske nad Kamerunom nije mjerilo jer su Hrvati imali igrača više. No, Hrvatska je opasna, morat ćemo joj zatvoriti krila. Njima treba pobjeda, napast će nas i moramo iskoristiti prostor koji će nam ostati - rekao je Herrera.
Pogledaj originalni članak

Izbornik Meksika Miguel Herrera hvali atmosferu u svojoj reprezentaciji, a očito joj i on pridonosi. Nakon jednog treninga odlučio je fotografirati svoje igrače Ochou, Dos Santosa i Layuna te to objaviti na svom Twitter profilu. Očito čovjek ima vremena za fotografiranje i društvene mreže.

– Atmosfera u momčadi je odlična, imamo sjajne igrače, a u ponedjeljak očekujemo naš korak naprijed. Svi su naši igrači spremni – napisao je Herrera.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju.

- Pobjeda Hrvatske nad Kamerunom nije mjerilo jer su Hrvati imali igrača više. No, Hrvatska je opasna, morat ćemo joj zatvoriti krila. Njima treba pobjeda, napast će nas i moramo iskoristiti prostor koji će nam ostati - rekao je Herrera i poručio da će ići na pobjedu, a na na bod.

Herrera je prokomentirao i Fifinu istragu nad meksičkim navijačima koji su navodno vikali homofobne parole.

- Mi smo uz naše navijače. To je njihov način da naprave pritisak na protivničkog vratara. Nije to ništa ozbiljno - kaže Herrera.

Guardado: A zašto ne bi lovili gol-razliku?

Iznimno optimističan je veznjak Andres Guardado koji se nada da će na Hrvatskoj - loviti gol-razliku?!

- Zašto ne bismo lovili prvo mjesto u skupini? Izjednačeni smo s Brazilom, ali imamo slabiju gol razliku pa ako ostvarimo dobar rezultat, možemo biti prvi. Morate zabijati golove. To je važno, a ne samo igrati dobro - rekao je Guardado koji kaže da s izbornikom Herrerom sve odlično funkcionira.

- Vjerujemo u sebe. Od početka smo znali da je skupina teška, no kad igramo kako znamo i kad imamo pouzdanja možemo pobijediti bilo koga - rekao je veznjak Meksika za Periodico Digital.

>> Scolari: Imali smo više od igre; Herrera: Osjećamo se sjajno

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

GU
Gumba017
22:26 20.06.2014.

Slazem se. Pobjeda Hrvatske nad Meksikom bit ce bolje mjerilo....

Avatar Django
Django
21:35 20.06.2014.

Ma samo vi zatvorite krila, još bolje.Onda ćemo vas srediti kroz sredinu!

L0
luena 01
22:22 20.06.2014.

DB-da ti Ochoa u ponedjeljak najlosiji dan imao ... Ako nasa pobjeda nad Kamerunom nije mjerilo nije ni vasa iako vam je priznat samo jedan goal... samo vi nas podcjenjujte nema veze ionako ste favoriti ali tako se mnogim favoritima podcjenjivanje do sad obilo o glavu...