ljetni kamp

Hezonja i Simon oduševili djecu: "Ovo je ključ po kojem moramo tražiti spas hrvatske košarke"

Foto: Instagram screenshot
Hezonja i Simon oduševili djecu: "Ovo je ključ po kojem moramo tražiti spas hrvatske košarke"
20.07.2022.
u 13:29
U sklopu akademije organiziran je dolazak, druženje i kratki trening s dvojicom hrvatskih reprezentativaca Krunom Simonom i Marijom Hezonjom. Oni su djeci približili znanje i iskustvo koje imaju u svojim rukama.
Pogledaj originalni članak

Iako se u posljednje vrijeme teško moglo pronaći pozitivnih vijesti vezanih uz hrvatsku košarku, priča s košarkaškog kampa Akademije Mrav ulijeva povjerenje da se ipak ulaže u košarkašku budućnost.

Organizirali su kamp za djecu i mlade u Svetom Martinu na Muri, u kojem su okupili sudionike iz Zagreba, Međimurja, Varaždina i Slovenije. U sklopu akademije organiziran je dolazak, druženje i kratki trening s dvojicom hrvatskih reprezentativaca Krunom Simonom i Marijom Hezonjom. Oni su djeci približili znanje i iskustvo koje imaju u svojim rukama.

– Bitna je stvar da akademija pokriva ili će pokrivati gotovo cijelu Hrvatsku. Mala smo država, treba biti realan, jako mnogo talenata dolazi iz specifičnih regija s kojima trebaš imati dodir. Koliko god budemo poboljšavali akademiju, koliko god budemo investirali naše vrijeme u taj projekt, proćut će se za našu akademiju, doseg će biti veći i širi i samim time obuhvaćat će širi bazen talenata. Meni je jako drago da sam ovdje i da mogu pomoći – istaknuo je Hezonja.

– Po meni je ovo ključ jer svi smo svjesni da situacija u hrvatskoj košarci nije bajna, ali u mlađim kategorijama ovo je ključ. Ovakva druženja, rad s mladim igračima i mislim da je ovo dobar putokaz kroz što trebamo tražiti spas općenito u hrvatskoj košarci. Ovo je odlična prilika za klince da rade i napreduju, ali i za trenere da se uče nekim novim stvarima i da steknu iskustvo koje je svima neophodno. I ja sam nekad bio mlad igrač i znam koliko mi je značilo ovako nešto. Ako sam i u najmanjem dijelu pomogao nekim savjetom ili odgovorom na njihovo pitanje, onda je moja sreća još i veća – rekao je Kruno Simon. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.