masno će platit

HNS ga tuži zbog puse

Foto: Pixsell
HNS ga tuži zbog puse
18.06.2012.
u 12:35
Najveća je faca u svojim Kaštelima! Domagoj Gurdon ponovio je Euro 2008. godine kada je na otvaranju prvenstva utrčao na teren u dvoboju Hrvatske protiv Austrije.
Pogledaj originalni članak

Tada je to uradio zbog oklade, zaradio je 100 gajbi piva. Plan mu je tada, naime, bio da dođe do Nike Kranjčara i da mu kaže: “Niko, Split te voli”, ali nije uspio, zaustavili su ga redari.

Usto, Karlovačka pivovara nagradila ga je s još tri kartona piva, jer je trčao s kockastim šalom na kojem je pisalo “Karlovačko”. I valjda je Domagoj sva ta piva ispijao ove četiri godine, i sada se odlučio na novu avanturu jer mu ga je ponestalo. Utrčao je u teren na utakmici s Irskom, poljubio Slavena Bilića u usta. Redari su ga promptno odveli, priveden je, dobio je kaznu, ali tek sada ga čeka ono pravo.

– Svih sto gajbi izaći će mu na grlo – kaže naš izvor iz HNS-a.

Naime, Hrvatski nogometni savez odlučio je tužiti Gurdona za nadoknadu štete, jer je i zbog njegovih uleta na teren Rusanova platila dio kazne. U HNS-u smatraju da je tužba jedini ispravan put.

Doduše, nekima je Gurdonov ulet simpatičan, nije to ništa prema huliganskim ispadima, ali HNS-u nije nimalo simpatično kad mora plaćati “penale” za ispade svojih navijača u koje spada i Gurdonov trk po travnjaku usred utakmice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CR
crewcro
13:33 18.06.2012.

Domagoj drzi se!!!!

VI
vitreni
13:54 18.06.2012.

Da imaju prava muda tužili bi ga i zahtijevali pet buski pive ko odštetu. Daj HNS šta se ciganiš ko da ste bijednici...

VI
vitreni
13:55 18.06.2012.

buksi!