ANKETA

Hoće li Jakirović preživjeti ovaj debakl i ostati na klupi Dinama? Jedna stvar ide mu u prilog...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Muenchen: Susret Bayerna i Dinama u Ligi prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Muenchen: Razočarani igrači GNK Dinamo nakon izgubljene utakmice protiv Bayerna 9:2
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
Champions League - Bayern Munich v GNK Dinamo Zagreb
18.09.2024.
u 09:27
Da bi ga se smijenilo, prvo je potrebno pronaći njegova nasljednika, a tu je izbor, barem što se tiče hrvatskih trenera, dosta sužen. Zato bi Jakir ipak mogao preživjeti nokaut protiv Bayerna. No, prvi sljedeći kiks u prvenstvu sigurno bi za njega bio koban...
Pogledaj originalni članak

 Nakon debakla protiv Bayerna (2:9), trenera Dinama dočekalo je i pitanje o njegovoj budućnosti na klupi maksimirske momčadi. 

- Moramo ići dalje i što prije se oporaviti od ovog teškog poraza. Imam podršku momčadi, a kako će klub reagirati nije pitanje za mene - rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Teško je u ovom času procijeniti stav Velimira Zajeca i preostalih vodećih ljudi u klubu, no sigurno je da ovoga trenutka barem malo razmišljaju o mogućem Jakirovićevom nasljedniku. Jer, Dinamo je remizirao s rijekom koja je tri dana prije toga nokautirana u Ljubljani, potom je izgubio od Hajduka u derbiju, a sada je stigao i nokaut u Münchenu.

Ono što brine navijače je da momčad izgleda vrlo loše. U Münchenu je izostala čak i borbenost, jer kako drukčije objasniti da su plavi protiv rastrčanog protivnika u 90 minuta napravili svega 6 prekršaja! To su pitanja koja sigurno brinu i Jakirovića.

Naravno, da bi ga se smijenilo, prvo je potrebno pronaći njegova nasljednika, a tu je izbor, barem što se tiče hrvatskih trenera, dosta sužen. Zato bi Jakir ipak mogao preživjeti nokaut protiv Bayerna. No, prvi sljedeći kiks u prvenstvu sigurno bi za njega bio koban...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

TR
Trnjan
09:46 18.09.2024.

A koga je Jakirović dobio u Europi osim ozljedama oslabljenog Betisa?

PO
Porta
11:39 18.09.2024.

Sergej nema snage u borbi protiv đavola ali Čabraja ima.

Avatar CUBE
CUBE
13:30 18.09.2024.

Smjenit će ga da operu sebe! Netko ga je doveo ? Dok kod Bajerna strepiš od ovih koji s klupe ulaze dinamo prodaje najbolje a uzima posrnule koji bi da im klub u ovakvim natjecanjima oživi karijeru. Zeka pred stup srama! Zašto je on sveta krava pa ga se ne smije dirat ? Šta je dobro napravio do sad ? Analiza koga su prodali koga kupili i napredak po pitanju stadiona.Nije on donio klubu novac nego prodaja Olma i Gvardiola te su pazi sad "u malom minusu" a to se ne može smatrat uspjehom. I koga će prodavat dalje kad se veliki igrač ne nazire ? Jedino je Stojković nešto pokazao a tek zaigrao, neće ni on dugo kad se prodati nešto mora.