IZBOR NOVINARA

Howard opet najbolji defenzivac NBA lige

Foto: AFP
Howard opet najbolji defenzivac NBA lige
20.04.2010.
u 21:28
Centar Orlando Magica Dwight Howard drugu sezonu zaredom proglašen je za najboljeg obrambenog igrača NBA lige u izboru u kojem su sudjelovala 122 novinara pisanih i elektronskih medija.
Pogledaj originalni članak

Howard je jedini košarkaš koji je dva puta predvodio ligu po broju skokova i blokada u jednoj sezoni. Ove sezone je prosječno imao 13.2 skoka i 2.8 blokade po utakmici.

Stoga ne čudi da je drugi put zaredom dobio i nagradu za najboljeg obrambenog igrača lige. Prošle godine je bio najmlađi igrač koji je primio tu nagradu.

Žiri je 24-godišnjem Howardu dodijelio ukupno 576 bodova, a 110 od 122 članova žirija postavilo ga je na prvo mjesto. Drugi je u izboru Josh Smith iz Atlante sa 136 bodova, a treći Gerald Wallace iz Charlotte sa 113 bodova.

Valja podsjetiti da Howard i Wallace vode izravne duele u 1. krugu doigravanja u Istočnoj konferenciji. Orlando je protiv Charlotte dobio prvu utakmicu kao domaćin 98:89.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.