SJAJAN USPJEH

Hrvat ušao u finale jednog od najprestižnijih turnira, jedna prepreka dijeli ga od cilja

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvat ušao u finale jednog od najprestižnijih turnira, jedna prepreka dijeli ga od cilja
14.03.2024.
u 10:52
Za ovu pobjedu i plasman u finale Mektiću i Koolhoofu bilo je potrebno 57 minuta i pet oduzetih servisa - dva u prvom i tri u drugom setu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Nikola Mektić je s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom izborio plasman u finale parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Indian Wellsu nakon što su u srijedu lako sa 6-1, 6-1 svladali sedme nositelje njemački par Kevina Krawietza i Tima Puetza.

Za ovu pobjedu i plasman u finale Mektiću i Koolhoofu bilo je potrebno 57 minuta i pet oduzetih servisa - dva u prvom i tri u drugom setu. Svoj servis Mektić i Kooolhof nisu ni jednom izgubili.

Za svoj četvrti zajednički naslov će se Mektić i Koolhof boriti protiv petih nositelja Argentinca Horacia Zeballosa i Španjolca Marcela Granollersa koji su izbacili talijansku kombinaciju Simonea Bolellija i Andrea Vavassorija.

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.