Zagreb

Hrvatska bez poraza prvog dana balkanskog prvenstva u squashu

Foto: Pixsell
Hrvatska bez poraza prvog dana balkanskog prvenstva u squashu
23.09.2011.
u 20:57
Prvog dana odigrano je ukupno 54 meča između reprezentacija iz šest država: Bugarske, Grčke, Slovenije, Srbije, Turske i Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Svečanim otvaranjem na kojem su prisustvovali gospodin Krešmir Šamija iz Ministarstva športa, Ivan Varvodić i Marko Čurković i iz Hrvatskog Olimpijskog odbora, te Boško Lozica, savjetnik gradonačelnika Bandića za šport započelo je drugo balkansko timsko prvenstvo u squashu.

Pred prepunim tribinama najvećeg squash centra u Zagrebu i uz veliku podršku squashera naši reprezentativci plasiralu su se u polufinale.Reprezentacije su nastupile u najjačim sastavima i mnogi mečevi se se igrali duže od očekivanog.

Naše djevojke pobijedile su glatko Sloveniju 2, Tursku i Srbiju i plasirale se u polufinale protiv prvog tima Slovenije. Prikazana je zavidna igra i veliki napredak ženskog seniorskog tima. U ženskom polufinalu sastaju se Hrvatska i Slovenija, te Grčka i Srbija,a naše djevojke očekujemo u finalu.

Prvi muški tim Hrvatske pobijedio je prvo treći tim Slovenije. Prvi meč Vedran Švonja dobio je glatko „legendu“ slovenskog squash-a Gorana Miličevića Miću. Nakon Slovenije igrali su protiv Bugarske.

U prvom meču Vedran Švonja pobijedio je prvi reket Bugarske Stelian Stankova i ponovio smirenu i preciznu igru kao i iz prvog meča. Drugi meč igrao je Petar Galeković i u zanimljivoj i neizvjesnoj završnici ipak uspio nadigrati protivnika i plasirati Hrvatsku u četvrtfinale i time postao najzasluzniji za pobjedu Hrvatske.

Druga seniorska ekipa u prvom meču izgubila od prve ekipe Slovenije, a u drugom meču dobili su ekipu Turske. Najduži meč ovog turnira odigrao je Bruno Reljićkoji je u zadnjem setu izgubio 11:9.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.