transfermarkt

Hrvatska ima novog najskupljeg igrača! Livaja ispred Petkovića, dragulj vrijedniji od Modrića

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Hrvatska ima novog najskupljeg igrača! Livaja ispred Petkovića, dragulj vrijedniji od Modrića
05.11.2022.
u 09:44
Dinamov Šutalo vrijedi 8 milijuna eura, dok je primjerice Perišić na 10 milijuna, Majer je napredovao na ljestvici najskupljih Hrvata.
Pogledaj originalni članak

Specijalizirana stranica za nogometaše i cijene, Transfermarkt, ažurirao je vrijednosti svih nogometaša, a posebno je zanimljiva situacija kod naših nogometaša. 

Najskuplji HR nogometaš je Joško Gvardiol, njegova cijena se kreće od 60 milijuna eura čime je zadržao poziciju iz rujanskog ažuriranja, a ujedno je završila vladavina Marcela Brozovića i Matea Kovačića koji vrijede po 40 milijuna eura.

Iza vodećeg trojca je Mario Pašalić s cijenom od 28 milijuna eura, dok je napredovao Lovro Majer nakon dobrih igara u Rennesu i sada košta 22 milijuna eura, koliko i Torinov Nikola Vlašić. 

Budući vođa reprezentacije Luka Sučić je na cifri od 20 milijuna eura, čime je za duplo vrijedniji od kapetana Luke Modrića kojega se cijeni na 10 milijuna eura. Što se tiče HNL-a, Marko Livaja ima vrijednost od 7.5 milijuna eura, dokapetan Hajduka je ispred Brune Petkovića (6.5 milijuna eura). 

Lijevi bek Stuttgarta Borna Sosa je na 20 milijuna eura, ali poslije katarskog Mundijala sigurno će mu cijena porasti, a nije isključen ni izlazni transfer. 

Foto: Transfermarkt

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Moodleen
Moodleen
13:19 05.11.2022.

A ko je pak taj Mirko Levaja?

BU
bugatti
10:16 05.11.2022.

ha ha kakve budalaštine !

Avatar Tombstone
Tombstone
22:34 05.11.2022.

Dakle 7 nasih igraca vrijede puno vise od Modrica, uz to da je "najbolji veznjak svih vremena" ispod 500og mjesta na svijetu, bar po trasfermarktu. Znaci li to da strani strucnjaci bas I ne misle da je Luka toliko dobar koliko nasa stampa stalno pise?