Ženska košarka

Hrvatska protiv brzih Korejki traži lakši put do Londona

Foto: Hrvoje Jelavić
Hrvatska protiv brzih Korejki traži lakši put do Londona
27.06.2012.
u 08:27
Južna Koreja teže no što se očekivalo pobijedila je Mozambik (71:65)
Pogledaj originalni članak

 Košarkašice Hrvatske u srijedu (13.30 po srednjoeuropskom vremenu, HTV 2) igraju drugu utakmicu u skupini na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Londonu. Suparnik im je Južna Koreja koja je jučer teže no što se očekivalo pobijedila Mozambik (71:65). Bez obzira na ishod današnje utakmice, naše košarkašice ušle su u četvrtfinale. No, bolja bi situacija bila da budu prve u skupini kako bi u utakmici koja izravno vodi u London imale slabijeg suparnika iz druge skupine, a to je Kanada. Najopasnija igračica J. Koreje jest centar Sin koja je u igri protiv Mozambika postigla 25 koševa i 11 skokova.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.