ZNA KOLIKO SU POSTIGLE

VIDEO Hrvatska heroina se nakon ovog pitanja slomila u plač, jedva je došla do riječi

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
VIDEO Hrvatska heroina se nakon ovog pitanja slomila u plač, jedva je došla do riječi
11.12.2020.
u 14:54
Pitanje 'čije su joj poruke podrške najbitnije' slomilo je našu sjajnu Kninjanku koja se sa sedam golova predvodila naše reprezentativke do posljednje pobjede nad Rumunjskom
Pogledaj originalni članak

HRS je sazvao presicu nakon pobjede nad Rumunjskom, trebao je to biti jedan uobičajeni razgovor s reakcijama nakon utakmice, ali ipak, Valentinu Blažević je sve emotivno pogodilo pa je zaplakala i jedva došla do riječi.

- Te su suze zbog naših obitelji, oni su bili tu i davali nam podršku kada nitko nije vjerovao u nas, oni su bili tu kada nam je podrška najviše trebala. Prvi put osjećam kako je uživati u rukometu i kako emocije mogu biti lijepe. Nitko nam ne može oduzeti to zajedništvo - rekla je Valentina Blažević, MVP pobjede nad Rumunjskom kojom su naše sjajne rukometašice stigle na korak do polufinala.

Pitanje 'čije su joj poruke podrške najbitnije' slomilo je našu sjajnu Kninjanku koja se sa sedam golova predvodila naše reprezentativke do posljednje pobjede.

- Izdvojila bih poruke moje obitelji, oca Ante, majke Željke i sestre Kristine - rekla je nakon što se malo primirila, jecajući.

>> Video pogledajte OVDJE.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZO
zoca
15:54 11.12.2020.

sad Norveska i vidis gdje si ustvari

Avatar Primarius
Primarius
01:28 12.12.2020.

kako se odjavljuje HRT preplata?

DM
drazen.muhvic
18:55 11.12.2020.

Hrvatska je prepuna heroja i heroina...