POZNATI PJEVAČ

Vuco uoči utakmice Hrvatske na Poljudu poručio: Svim srcem navijamo za Mađarsku!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Siniša Vuco
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Siniša Vuco
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Siniša Vuco
14.09.2019.
u 21:16
Pozdrav Torcidi, pozdrav Splitu, od srca navijamo za Mađarsku protiv Hrvatske. Mađarska, Mađarska - zaključuje na kraju videa popularni pjevač
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija 10. listopada vraća se na Poljud nakon četiri godine gdje će u kvalifikacijskom susretu s Mađarskom moći doći na korak do plasmana na Europsko prvenstvo.

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj pjevač Siniša Vuco šalje poruku vezanu za tu utakmicu, javlja Dalmatinski portal. Na lošoj i mutnoj snimci može se vidjeti i čuti kako Vuco, u zagrljaju dvojice navijača, pjeva pjesmu “Ne mogu ti to oprostiti”, samo uz promijenjen stih u kojem se spominje Hajduk, a sve završava porukom da će svim srcem navijati za Mađarsku.

Ne mogu ti to oprostiti, nemam snage da zaboravim, srce pamti kad ga prevare, moj Hajduče to je najgore - pjeva Vuco, a zatim šalje poruku.

- Pozdrav Torcidi, pozdrav Splitu, od srca navijamo za Mađarsku protiv Hrvatske. Mađarska, Mađarska - zaključuje na kraju videa popularni pjevač. 

>>> Pogledajte što o gostovanju reprezentacije na Poljudu kaže Davor Šuker

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 121

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:37 14.09.2019.

A kako ovo komentirati, a ne dobiti žuti ili crveni karton?!

LU
lukathereem
21:57 14.09.2019.

Kao Dalmatinac garantiram da će atmosfera i navijanje na Poljudu biti među najboljim ikad odkako je Hrvatske. Tko nije za Hrvatsku tome je ispran mozak i nezna temeljne vrijednosti Dalmatinaca ni što znači biti Hrvat.

DU
Deleted user
22:07 14.09.2019.

Od čovjeka kome je svjetonazor i pogled na svijet prožet cajkama i agresijom ne može se ništa drugo niti očekivati.