LOV NA TALENTE

Hrvatska senzacija Ante Ćorić na Bayernovu radaru

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Hrvatska senzacija Ante Ćorić na Bayernovu radaru
02.10.2014.
u 16:45
Mladi Ćorić zabljesnuo je na poljudskoj utakmici protiv Hajduka gdje je na trenutke mamio i pljesak domaćih gledatelja.
Pogledaj originalni članak

Svakoga četvrtka uoči utakmica Europske lige Goal vam predstavlja najveće talente toga natjecanja, igrače mlađe od 21 godine pred kojima je velika karijera. U prvom je kolu to bio Federico Bernardeschi iz Fiorentine, a u drugom Goal upoznaje nogometne naviječ diljem svijeta s Dinamovom nadom Antom Ćorićem.

Ćorić je velika nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama. I dokazao kako je omladinski pogon Dinama nepresušni izvor zastrašujuće kvalitetnih pojedinaca. Rijetko se koja europska momčad može pohvaliti takvim "uzgojem" mladih igrača.

Mladi Ćorić zabljesnuo je na poljudskoj utakmici protiv Hajduka gdje je na trenutke mamio i pljesak domaćih gledatelja. I gdje se odmah vidjelo kako je je to "to", kako s mladim veznjakom više ne treba čekati. Jer, mladi veznjak ima sve, fantastične tehničke vještine, sjajnu motoriku, ali za razliku od mnogih vršnjaka i pravu "glavu".

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Dinamov dragulj: Želim ostati u Dinamu što je dulje moguće

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.