PLES KUGLICA

Hrvatski klubovi doznali protivnike u 3. pretkolu KL-a. Osijek i Hajduk dobili težak ždrijeb

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hrvatski klubovi doznali protivnike u 3. pretkolu KL-a. Osijek i Hajduk dobili težak ždrijeb
24.07.2023.
u 14:26
Nogometaši Osijeka i Rijeke prvo moraju proći protivnike 2. pretkolu, dok se Hajduk uključuje u 3. pretkolu.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka u 3. će pretkolu Konferencijske lige igrati protiv pobjednika dvoboja između grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara, Osijek će u slučaju prolaska protiv mađarskog ZTE-a igrati protiv boljeg iz ogleda rumunjskog Cluja i turske Adane, dok će Rijeka ako prođe kosovski Dukagjini na boljeg iz susreta Torshavna s Farskih otoka i Haverfordwest Countyja iz Walesa.

VEZANI ČLANCI:

Bili smo na otvaranju

Na Opusu kao da se igrao Premiership: 'Imao sam osjećaj da smo u drugoj državi, prošli su me trnci'

Rijeke ljudi slijevale su se prema novom domu Osijeka preko velikog trga, na kojem su bili ponuđeni brojni sadržaji za navijače, redovi za ulaz bili su veliki, a pivo se točilo na sve strane. Svi ljubitelji nogometa u Slavoniji bili su vidno uzbuđeni zbog događaja koji je zasigurno obilježio hrvatski nogomet, a dosadna kiša nije mogla pokvariti dobro raspoloženje

Hajduk će biti domaćin u prvoj utakmici, dok će Rijeka i Osijek prvo u goste, a uzvrate će igrati na svom terenu. Susreti 3. pretkola Konferencijske lige igrat će se 10. i 17. kolovoza.

Rijeka će prvu utakmicu protiv Dukagjinija igrati u četvrtak u Prištini, dok će Osijek također u četvrtak u prvoj utakmici na svom novom stadionu Opus Areni ugostiti ZTE. Uzvrati su sljedećeg četvrtka u Rijeci, odnosno Zalaegerszegu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:07 24.07.2023.

kak sad težak?pošto je jajduk novi prvak po vama novinarima i stručnjacima onda bi jajduk ovo trebal proć bez ikakvog problema!

RS
rasta sev
16:01 24.07.2023.

Hajduk prolazi bez problema i ulazi u grupnu fazu natjecanja isto tako i Osijek i Rijeka najproblematičniji je Dinamo s obzirom da ima za protivnoka jaki klub iz Kazahstana Astanu. I što mislite tko će stvarno igrati euro utakmice u jesen?