BUČNA PODRŠKA S TRIBINA

Hrvatski navijači čašom pogodili Španjolca dok je izvodio korner

Foto: Reuters
Navijači
Foto: Reuters
Navijači
Foto: Reuters
Navijači
Foto: Reuters
Navijači
Foto: Reuters
Navijači
28.06.2021.
u 20:26
Hrvatski navijači stvorili su sjajnu atmosferu i bodrili vatrene od prve minute. Dobro su osjećali igru pa su tako gurali vatrene do izjednačenja od 1:3 do 3:3.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prve tri utakmice u skupini u Londonu i Glasgowu igrala praktički bez podrške navijača, hrvatska nogometna reprezentacija ću Kopenhagenu je protiv Španjolske konačno imala bučnu podršku s tribina.

Na tribinama stadiona bilo je i više od 5.000 navijača koji su se cijeli dan sjajno zabavljali na ulicama Kopenhagena podsjetivši na neka stara vremena. Kao da se sve napokon vratilo u normalu.

Ulaznice za hrvatski navijački sektor koji može primiti oko 3.500 gledatelja su doslovno razgrabljene. HNS je potom dobio još dodatnih 250 ulaznica, a sasvim sigurno dio navijača je kupio ulaznice i za ostale sektore.

Hrvatski navijači stvorili su sjajnu atmosferu i bodrili vatrene od prve minute. Dobro su osjećali igru pa su tako gurali vatrene do izjednačenja od 1:3 do 3:3. Skandirali "Luka, Luka" kada su osjetili da je kapetan Luka Modrić fizički pao u produžecima.

Nažalost, naši navijači plastičnom su čašom pogodili španjolskog reprezentativca Ruiza dok je izvodio korner, a ranije su prije toga bacali predmete na teren.

Zanemarimo li ove manje incidente, navijanje je bilo sjajno i navijači su opet pokazali koliko znače hrvatskoj reprezentaciji.

>> Pogledajte slavlje hrvatskih navijača u Zagrebu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

TU
Tutlek1234
21:00 28.06.2021.

Već se opravdava primitivizam. Čime se budala ponosi, pametan se stidi.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
20:30 28.06.2021.

Hrvatski navijači čašom pogodili Španjolca dok je izvodio korner na domoljuban hrvatski kulturan naćin.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:41 28.06.2021.

Čemu frka, čaša je plastična.