HRVATSKI KUP

Zoran Mamić u problemima uoči Rijeke, uz Fernandesa ostao i bez Ademija

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zoran Mamić u problemima uoči Rijeke, uz Fernandesa ostao i bez Ademija
06.04.2015.
u 18:00
Ozlijeđenog Ademija trebao bi zamijeniti Vukojević (ili Goncalo), dok će poziciju Juniora Fernandesa najvjerojatnije zauzeti El Arbi Hilal Soudani (ili Hodžić).
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama već su zaboravili prvenstvene obveze, te su u potpunosti fokusirani na prvu utakmicu polufinala hrvatskog nogometnog Kupa. Modri će ove srijede u Maksimiru ugostiti Rijeku, a bit će to drugi (od tri) dvoboja ovih suparnika tijekom travnja.

Prvenstveni ogled s Kantride donio je određene probleme Zoranu Mamiću u slaganju postave za kup utakmicu; crveni karton Juniora Fernandesa i ozljeda Arijana Ademija bitno su pokvarili raspoloženje trenera modrih uoči novog ogleda s Rijekom, piše Goal.com.

No, dok će Junior Fernandes sigurno biti izvan stroja za nadolazeću utakmicu, stanje s kapetanom Dinama i dalje je vrlo upitno. Arijan Ademi na Kantridi je dobio snažan udarac u zglob, ali mu se i prilično "zgrčila" zadnja loža. Čini se kako je to ipak previše problema za normalan nastup ove srijede...

Zoran Mamić u subotu se na Kantridi predstavio u 3-4-1-2 postavi, a sličnim bi scenarijem modri mogli zaigrati i u srijedi. Ozlijeđenog Ademija trebao bi zamijeniti Vukojević (ili Goncalo), dok će poziciju Juniora Fernandesa najvjerojatnije zauzeti El Arbi Hilal Soudani (ili Hodžić).

No, trener Dinama uz brojne probleme s izostancima (Antolić, Musa, Pivarić, Cekici, Husejinović, Fernandes, Pavičić, vjerojatno i Ademi) ima dovoljno taktičkih, ali i igračkih opcija za optimizam uoči novog ogleda s najvećim konkurentom u hrvatskom nogometu.

>> Ademi: Najdraže pobjede su mi protiv Hajduka i Villarreala

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VL
vladek
06:54 07.04.2015.

Imate dosta mladih i dobrih igrača

WO
wormeaten
03:50 07.04.2015.

Ma Pjacu i Anghela na špice a Čorića na povućenu špicu.