Deauville u Francuskoj

HNS izabrao bazu na Euru, pogledajte kako izgleda luksuzni kamp!

Foto: Pixsell
Hrvatska - Bugarska
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
19.02.2016.
u 16:58
Hotel je u Deauvilleu-Saint Arnoultu, u pokrajini Basse-Normandija. Ima 159 soba i 11 apartmana, a nogometni tereni udaljeni su 10-ak minuta vožnje
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni savez izabrao je kamp u kojem će boraviti naši nogometaši tijekom Europskog prvenstva koje se sljedeće godine održava u Francuskoj. Izabran je hotel Barriere du Golf u mjestu Deauville u kojem će naši imati vrhunske uvjete i uživati u luksuzu.

Rok za prijavu kampa bio je 31. siječnja, ali su naši željeli još malo razmisliti te su dobili dodatno vrijeme, a sada su ga i izabrali.

Hotel je u Deauvilleu-Saint Arnoultu, u pokrajini Basse-Normandija. Ima 159 soba i 11 apartmana, a nogometni tereni udaljeni su 10-ak minuta vožnje. Od Pariza, u kojem Hrvatska otvara Euro protiv Turske na Parku prinčeva 12. lipnja, udaljen je 200 kilometara. 

Podsjetimo, hrvatski nogometaši na SP-u 1998. godine bili su smješteni u Vittelu, koji je i sad bio jedna od opcija, ali u hotel nije ništa uloženo još od dana kada je u njemu boravila Hrvatska, pa se Šuker vrlo brzo predomislio.

>>Cijelu galeriju kampa možete pogledati OVDJE!

 

 

 

 

 

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:08 19.02.2016.

A u kom hotelu budu moji zmajčeki odseli na vem ?

Avatar Abcda
Abcda
23:09 19.02.2016.

U Deauvilleu se nalazi i jedna od najvecih kockarnica Francuske, Casino, jos tamo od godine 1900....

VL
????
19:06 19.02.2016.

Kaj je ovo? "...u pokrajini Basse-Normandija", jel to još jedan genijalni prijevod intelektualne elite s Fakulteta političkih znanosti, smjera novinarstva? Google-translate vjerojatno nije uspio prevesti riječ "basse", iako sumnjam, osim ako je neki veleum odabrao engleski za izvorni jezik. Ako vas baš zanima, basse znači donja, dakle u "Donjoj Normandiji". Dno dna copy/paste novinarstva.