DION DRENA BELJO

Hrvatski reprezentativac odbio pojačati Dinamo. Jedan od najvećih razloga je Bruno Petković

Foto: Privani album
storyeditor/2023-01-13/beljo_augsburg.jpg
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Dion Drena Beljo i Josip Šutalo na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Roland Krivec/DeFodi Images/DEFODI
Beljo
01.07.2024.
u 11:37
Beljo, koji želi na posudbu, odbio je Dinamo zbog ostanka Brune Petkovića, te će se sada pokušati izboriti za minutažu negdje drugdje
Pogledaj originalni članak

Dion Drena Beljo (22) odbio je transfer u Dinamo. Ta odluka hrvatskog napadača dolazi nakon što je odbio i Hajduk. Beljo je u potrazi za klubom u kojemu će imati kontinuitet, te se pokušati nametnuti izborniku Zlatku Daliću za povratak u reprezentaciju. Beljo koji od dolaska Jessa Thorupa na klupu Augsburga sjedi na klupi želi na posudbu kako bi se vratio u napadačku formu.

No, dok god je Bruno Petković u Dinamu, on je prvi napadač i nitko Belji ne može jamčiti minutažu, te je stoga odlučio sreću potražiti drugdje.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Petković je na izlaznim vratima, te ga se još dva tjedna može otkupiti za samo 2 i pol milijuna eura, a nakon 15. srpnja može otići samo po tržišnoj cijeni.

Dinamo se tako okreće drugim opcijama, a među njima je i sin člana Odbora za sponzorstva, Darija Šimića - Roko Šimić. Roku Šimiću ističe ugovor s Red Bull Salzburgom za godinu dana, te su ga Austrijanci spremni pustiti po razumnoj cijeni.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EJ
ejStef
12:18 01.07.2024.

Vjerojatno je stvar u podijeli provizije, a ne Petkoviću...

KU
kublajkhan
12:33 01.07.2024.

Da je Roko baš dobar igrač, Salzburg ga ne bi puštao

18
188
12:04 01.07.2024.

Nogomet nitko ne bi gledao da nas mediji ne filaju s time. Nogomet je dosadan bez promjena rezultata sat i pol gledanja loptanja sim tam