juniorski Wimbledon

Jandroković čestitao Poljičku na čudesnom ostvarenju

Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
Jandroković čestitao Poljičku na čudesnom ostvarenju
10.07.2022.
u 18:39
U ime Hrvatskoga sabora i moje osobno primite iskrene čestitke na tom povijesnom pothvatu kojim ste postali prvi Hrvat s juniorskim naslovom na Wimbledonu - poručio je Jandroković.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku Miliju Poljičku na osvojenom Wimbledonu u pojedinačnoj konkurenciji juniora.

Mladi Splićanin je sa 7:6, 7:6 slavio protiv Amerikanca Michaela Zhenga i na fantastičan način se oprostio od ove kategorije. 

- Poštovani Mili, sve ste nas obradovali fenomenalnim uspjehom i osvajanjem teniskog turnira u Wimbledonu u pojedinačnoj konkurenciji juniora. U ime Hrvatskoga sabora i moje osobno primite iskrene čestitke na tom povijesnom pothvatu kojim ste postali prvi Hrvat s juniorskim naslovom na Wimbledonu - poručio je Jandroković.

Poljičak je ove godine zajedno s Litavcem Edesom Butvilasom osvojio juniorski turnir parova u Roland Garrosu.

- Nakon osvajanja Roland Garrosa u parovima ranije ove godine, još jednom ste potvrdili kako je pred Vama i hrvatskim tenisom svijetla budućnost. Iza ovih sjajnih rezultata stoji mukotrpan rad, odricanje i talent. Želim Vam puno uspjeha, sreće i zdravlja u nastavku karijere kako biste i dalje oduševljavali sve ljubitelje tenisa i sporta u Hrvatskoj - dodao je predsjednik Sabora i za kraj poručio:

- Još jednom primite iskrene čestitke od srca, svaka čast!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Trica
Trica
18:41 10.07.2022.

Svaka čast dječko ,samo naprijed 💪💪💪