Što će nam?

Hrvatski treneri na nož dočekali ideju o Magathu u Dinamu

Foto: DPA/PIXSELL
Hrvatski treneri na nož dočekali ideju o Magathu u Dinamu
11.11.2013.
u 20:45
Zdravko Mamić ‘popljuvao’ je hrvatske trenere, rekao da nemaju pojma, da ga varaju deset godina
Pogledaj originalni članak

Želja Dinama da dovede Felixa Magatha, koliko god bila u povojima, nije baš naišla na odobravanje domaćih nogometnih stručnjaka. Kruno Jurčić u emisiji RTLliga ustvrdio je da su Magathove metode zastarjele, da se u svijetu više tako ne radi i da u Hrvatskoj ima dovoljno dobrih stručnjaka za taj posao. Najavivši i da će on još jednom doći...

Lijepo je da Jurčić brani domaću struku, kao što je učinio i Branko Ivanković. Naime, Zdravko Mamić ‘popljuvao’ je hrvatske trenere, rekao da nemaju pojma, da ga varaju deset godina.

– To nije točno, upravo su naši treneri najkvalitetniji dio hrvatskog nogometa, sve su to bivši igrači, školovani i stručni ljudi koji žive za nogomet 24 sata dnevno. Samo nas treba slušati – odgovorio je Ivanković.     

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
07:53 12.11.2013.

Pa naravski. Radi se o jednostavnoj stvari. Ak dojde Magath, onda bu jedan više (nestručnjak, neznalica, bez relevatnog iskustva i bez ozbiljnih rezultata...) HRV "trener" (s vrlo dvojbeno zasluženom diplomom i još sumnjivijom licencom) ostal bez potencijalnog posla (par tjedana na klupi kojeg prvoligaša). A kad čoveka lupite po žepu, vrlo brzo se kristalno jasno (poput "kristalne kocke vedrine" a propos Ujevića koji je preminul na današnji dan) pokaže kaj mu je važno, a kaj ne, do čega mu je stalo, a do čega nije. He he! Nek sam dojde. To bu zanimljivo. Ma da, z druge strane, nisam ziher da je njegova strategija dobra na HRV nogač. Kaj bu kad shvati da ovi flajpani ne znaju igrat zonsku obranu niti otić u kontru? Mlade bu dobil. He he! Nek malo odgaja.

DU
Deleted user
10:26 12.11.2013.

Magat može trenirati bilo koji klub u Hrvatskoj,ako hoće,a nijedan Hr.trener ne može trenirati ni jedan Njemački klub i da hoće! Eto razlike!

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
07:56 12.11.2013.

Magath pronađen obješen u maksimirskoj šumi. Poruka je sadržavala sljedeći sadržaj - Mein Gott, Idioten!