DOMINIK KOTARSKI

Hrvatski vratar radi transfer karijere te odlazi u Premiership za 10 milijuna eura?

Foto: David Klein
Hrvatski vratar radi transfer karijere te odlazi u Premiership za 10 milijuna eura?
05.07.2023.
u 17:15
Mladi vatreni mogao bi uskoro napustiti Grčku i zaputiti se na Otok
Pogledaj originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac Dominik Kotarski ovog ljeta mogao bi pojačati nekog od engleskih klubova i tako zaigrati u najjačoj svjetskoj ligi. Kada je odlazio iz Gorice u grčki PAOK za dva milijuna eura mnogi su bili skeptični, ali to se pokazao kao pun pogodak solunskog velikana.

Sportime piše kako je za Kotarskog zainteresirano nekoliko premierligaša među kojima je i osvajač Konferencijske lige West Ham, a transfer bi mogao iznositi 10 milijuna eura.  Kotarski je 2018. godine iz Dinama otišao u Ajax za dva milijuna eura. U nizozemskom velikanu proveo je tri godine, no nije službeno debitirao za prvi sastav.

Gorica ga je potom 2021. dovela na posudbu, a zatim 2022. iskoristila pravo otkupa za milijun eura uz opciju plaćanja na rate i tada je 23-godišnji Hrvat bio ponajbolji vratar HNL-a. 

VEZANI ČLANCI:

Kotarski ima ugovor s grčkim klubom ima do 2026. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

T2
Tomo_20
18:11 07.07.2023.

Ovaj ide u najbolju ligu a livi u tursku majko mila