Davisov kup

'Hrvatsku ćemo dočekati u Kraljevu jer je Beograd razmažen'

Foto: Reuters (Ilustracija)
'Hrvatsku ćemo dočekati u Kraljevu jer je Beograd razmažen'
15.01.2015.
u 15:26
– U tu dvoranu uloženo je pet milijuna eura i ima bolje uvjete od Arene. Bili smo na sastanku s predstavnicima Međunarodne teniske organizacije i oni su bili oduševljeni
Pogledaj originalni članak

Kao što je prije nekoliko dana i službeno potvrđeno, Srbija će Hrvatsku u prvom kolu Davisova kupa ugostiti Hrvatsku u Kraljevu. Iako su mnogi očekivali da će se susret igrati u Beogradu, izbornik Srbije Bogdan Obradović zadovoljniji je zbog ovakvog raspleta.

– Beograd je razmažen i ne zaslužuje nas. Uvjeren sam da Arena ne bi bila puna. Pa kad smo igrali finale, dvorana je bila poluprazna. Razni pjevači i pjevačice pune Arenu, a kada je sport u pitanju, to nije tako. Ne želim preuzeti rizik da imamo praznu dvoranu i zato smo otišli u unutrašnjost –  rekao je Obradović za "Naše novine".

Izbornik Srbije ne strahuje od incidenata.

– U tu dvoranu uloženo je pet milijuna eura i ima bolje uvjete od Arene. Bili smo na sastanku s predstavnicima Međunarodne teniske organizacije i oni su bili oduševljeni. Znam da je Kosovo blizu, ali ne bojimo se incidenata – zaključio je Obradović.

>>Srbija ipak protiv Hrvatske neće igrati u Beogradu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.