Novi spektakl

Hrvatsku zastavu na zatvaranju OI nositi će srebrni veslači

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
'03.08.2012., London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Hrvatski cetverac na parice u sastavu Valent Sinkovic, Damir Martin, Martin Sinkovic i David Sain osvojili su prvu medalju na olipmiskim igra
Foto: 'Ian WestPress Association/Pixsel'
'The Spice Girls (from left to right) Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton and Victoria Beckham during a photocall at the St Pancras Renaissance Hotel in London
Foto: Foto
mućke
11.08.2012.
u 12:13
Spice Girls, legendarni dvojac iz Mućki, Pet Shop Boysi, Adele... samo je jedan dio bogatog programa
Pogledaj originalni članak

Poput otvaranja, i zatvaranje Olimpijskih igara je spektakl. U nedjelju navečer sportaši iz cijelog svijeta plesat će uz ponovo okupljene Spice Girls. Njihova točka trebala bi se sastojati od pjevanja na pet crnih londonskih taksija. Po pisanju \"Suna\", na zatvaranju 27. olimpijskih igara predviđen je i glazbeni nastup Pet Shop Boysa, Annie Lennox, Georgea Michaela, Kaiser Chiefsa, One Directiona, skupine Madness, ali i gitarista grupe Queen Briana Maya, dok bi Adele trebala pjevati svoj veliki hit \"Someone Like You\". I ta predstava bit će začinjena britanskim humorom. Komičar i glazbenik Eric Idle trebao bi otpjevati svoj najpoznatiji hit, himnu Monthy Pythona \"Always Look on the Bright Side of Life\", a dvojica glumaca iz \"Mućki\", David Jason i Nicholas Lyndhurst, pojavit će se kao Batman i Robin. Dio velike predstave tijekom koje će biti ugašen olimpijski plamen, a olimpijska zastava predana sljedećem domaćinu Rio de Janeiru, zvat će se \"Rush Hour\". Bit će to scena najveće gužve na londonskim ulicama.

U takvom ugođaju dobro će se zabaviti i hrvatski sportaši koji su još u Londonu, a to su rukometaši, vaterpolisti, rukometašice, tekvondašice, veslači... Barjaktar će biti veslač Damir Martin.

- Martin Sinković otputovao je kući, a nama trojici prepušteno je da sami odlučimo tko će nositi. Bacali smo kocku, ja sam dobio 6, Valent Sinković 4, a David Šain 3 - prepričao nam je Martin.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.