BRONČANI VATERPOLISTI

Hrvoje Hrestak: Naši su momci ostali hladni i kad su frcale iskre!

Foto: VL
Hrvoje Hrestak: Naši su momci ostali hladni i kad su frcale iskre!
17.08.2010.
u 10:17
Niz odličnih rezultata naših mlađih naraštaja u vaterpolu nastavila je reprezentacija do 17 godina.
Pogledaj originalni članak

Na Europskom prvenstvu u Stuttgartu okitila se broncom pobijedivši Srbiju sa 8:6, na oduševljenje naših brojnih navijača.

– Ozračje je bilo napeto jer je bilo i puno srpskih navijača. Nakon nesretnog poraza od Grka, u produžecima, naši su igrači uspjeli skupiti glave, zaboraviti polufinale i usredotočiti se na borbu za broncu protiv uvijek neugodnog suparnika. Ostali su hladni i kad su frcale iskre, nisu odgovorili na provokacije – kazao je Hrvoje Hrestak, koji kao trener taj naraštaj vodi već treću godinu.

Iako je naš vratar Ivan Marcelić odlično branio u svim utakmicama, sve naslove za najbolje igrače prvenstva podijelili su finalisti Talijani i Grci (Talijani su osvojili zlato pobijedivši tek izvođenjem peteraca s 13:12). No, nama je ostala bronca posebnog sjaja, pa vrijedi pobrojiti junake koji su je osvojili: Marcelić, Vukičević, Miloš i Bukić iz Mladosti, Šarić, J. Belamarić i D. Belamarić iz Šibenika, Macan i Zonić iz Juga, Divković i Visković iz Jadrana, Podrug i Aličić iz Mornara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.