INO NAŠI

HSV poražen 3:1 kod kuće od Wolfsburga

01.03.2009.
u 19:18
Pogledaj originalni članak

Veliko razočaranje svojim navijačima priredili su igrači HSV-a izgubivši u 22. kolu Bundeslige kod kuće od Wolfsburga 3:1. Hamburžani su tako propustili vratiti se na vrh ljestvice, koji je u subotu pobjedom protiv Borussije (M) preuzela berlinska Hertha.

Za momčad HSV-a cijeli susret odigrao je Ivica Olić, dok je Mladen Petrić ušao u 46. minuti umjesto Aoga. Jedini pogodak za domaćina zabio je Guerrero, a za Wolfsburg su zabijali dvaput Grafite te jednom Džeko. Zanimljivo, trener HSV-a Martin Jol utakmicu s HSV-om započeo je u formaciji 4-4-2, a napadački par činili su Olić i Guerrero, dok je Petrić ostao na klupi. Nakon visokog slavlja 5:0 na gostovanju kod Sportinga u srijedu, Bayern nije ponovio uvjerljivu partiju, te je kod osrednjeg Werdera odigrao bez pogodaka.

Novi poraz koji ih je još više zacementirao na predzadnjem mjestu ljestvice doživio je Karlsruher, za kojeg je na poziciji desnog stopera svih 90 minuta odigrao Dino Drpić. Bivši igrač Dinama nakon oštrog starta na Marici u 55. minuti zaradio je žuti karton.

Josip Šimunić je, pak, oduševljen trenutačnim prvim mjestom u Bundesligi. Upravo Šimunićeva izvrsna igra u obrani drže Berlinčane na prvom mjestu.

– Kada smo ove sezone tri puta zaredom pobijedili s golom prednosti, pomislio sam da se radi o ludoj sreći. No, kad se isto ponovi devet puta, onda to nije sreća, nego kvaliteta – pričao je Šimunić medijima.

Pogledajte na vecernji.hr