želi se pokazati

I Hajduk je u lovu na Zeca koji je u Turskoj

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
I Hajduk je u lovu na Zeca koji je u Turskoj
16.05.2010.
u 11:15
Mnogi se zanimaju za Ibričića i Strinića. Rubin je za Ibru spreman platiti 4 do 5 milijuna eura, a toliko se očekuje i za Strinića
Pogledaj originalni članak

Ermin Zec, još uvijek Šibenikov napadač, prva je Hajdukova meta u idućem prijelaznom roku. Hajdukov (još uvijek) trener Stanko Poklepović u svojim je materijalima za novu sezonu, koje je predočio klupskom vodstvu, Zeca označio kao napadača koji nedostaje, koji bi trebao biti ta udarna špica. Bijeli će se uključiti u utrku za Zeca, tu nema dvojbi.

No, pitanje je s koliko će eura baratati Hajduk, jer Šibenik ima ambiciju od zarade na Zecu zatvoriti svoje dugove. Zec je trenutačno u Turskoj, otišao je vidjeti što to nudi Genclerbirligi, a ta ponuda navodno je vrijedna oko 1,8 milijuna eura. Izvjesno je da Zec za sada neće ništa potpisivati, već će čekati početak lipnja.

Naime tada Bosna i Hercegovina u Frankfurtu igra protiv Njemačke, Zec bi na toj utakmici trebao dobiti minutažu, a na tribinama će biti nekoliko izaslanika klubova iz Bundeslige koji ga žele. Usto, i Zec želi u Njemačku, ondje su igrači iz Bosne trenutačno na cijeni.

Tek ako mu propadne odlazak u Njemačku, a Hajduk uspije prodati Ibričića ili Strinića, koji jedini u Poljudu mogu postići zadovoljavajuću cijenu, Zec bi mogao završiti u bijelom dresu.

A za Ibričića i Strinića postoji velik interes, ruski Rubin spreman je za prvog strijelca bijelih platiti između četiri i pet milijuna eura, a sličnu ponudu u Hajduku, samo iz zapadnih klubova, očekuju i za Strinića.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

EU
EUPatriot
06:44 17.05.2010.

I Hajduk je u lovu na Zeca, a Dinamo pokušava uhvatiti Srnu, Divlju Svinju i Lisicu..

BS
Berekin ST
11:15 17.05.2010.

prodat ibricica i za tu lovu kupit zeca... za hajduk nije nista cudno. ali sjeca li se neko jos Rodica koji je takodjer bio killer iz sibenika... jel se tako zove? a i rukavina se proslavija u hajduka... mozda oni jesu bolji igraci od ibricica, mozda nisu, ali sigurno jako dugo nitko nije hajduku podario toliko dobrih igara, truda i vjernosti kao Senijad Ibricic. Ako zeli ici neka ide, ali ako ga Hajduk zeli prodati onda su oni najvece budale koje su postojale u nogometu u Hrvatskoj. ali sta od pekara i ocekivat