bio prvak s bijelima, a igrao u još pet zemalja

I Hajdukovac Filekovič na SP-u

Foto: VL Arhiva
I Hajdukovac Filekovič na SP-u
06.06.2010.
u 11:23
Boštjan Cesar neće biti jedini nekadašnji igrač Prve HNL na SP-u. Izbornik Matjaž Kek u Južnu Afriku vodi i bivšega Hajdukova braniča Suada Filekoviča (32), sada člana Maribora.
Pogledaj originalni članak

Filekovič je globetrotter, koji je, osim u Hrvatskoj i Sloveniji, igrao u Engleskoj, Rusiji, Belgiji i Grčkoj. S Hajdukom je bio prvak 2004. godine.

Među slovenskih 23 za SP 2010. nema niti jednoga igrača novoga prvaka Kopra, a iz liga petice dolaze osmorica reprezentativaca: u Italiji su Samir Handanovič, Bojan Jokič, Cesar i mladi interovac Rene Krhin, u Francuskoj Valter Birsa, a u Njemačkoj Zlatko Dedič, te dva Soldina igrača iz Kölna, Milivoje Novakovič i Mišo Brečko.

O svom novom klubu:

"Uoči SP-a želio sam riješiti svoj status i potpisao sam za talijanski Chievo. Sada sam miran

O formi Slovenaca:

"Nadigrali smo čvrstu momčad Novoga Zelanda, ali to nije naše pravo lice. Bit ćemo još puno bolji

Koren i Radosavljević nemaju klubove

U jeku priprema za Svjetsko prvenstvo, kapetana slovenske reprezentacije Roberta Korena (29) šokirala je vijest iz Engleske da menadžer West Bromwich Albiona Roberto di Matteo više na njega ne računa.

U WBA je proveo tri i pol godine, a tržišna vrijednost mu je 3,2 milijuna eura. I njegov suigrač iz reprezentacije Aleksander Radosavljević (31) ostao je bez kluba, a do sada je igrao u grčkom prvoligašu Larisi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FE
febo
08:52 07.06.2010.

Je, suad filekovič , od mame mojce i tate kekeca , važno da ima tvrdo č na kraju !!!!!

ES
Escudo
17:46 06.06.2010.

ovo nije u redu....zašto čovjeka niste pokazali u slovenskom dresu? pa zar neznate da su dobili titulu najružnijeg dresa SP 2010? to se mora promovirati ;D