Članovi hrvatske ragbi reprezentacije večeras će u Ledenoj bodriti zagrebačke medvjede u 13. kolu sezone Ebel 2010/11. Ovim i službeno počinje zagrijavanje ragbi momčadi, ali i zagrebačke publike za utakmicu u kojoj hrvatski ragbijaši u subotu 23. listopada na stadionu u Kranjčevićevoj u 16.30 sati dočekuju momčad Švedske.
Čast da otvori utakmicu simboličnim bacanjem paka pripast će tako kapetanu ragbijaške momčadi Tončiju Buzovu, a tom prigodom kapetani ragbijaške reprezentacije i medvjedi razmijenit će igračke dresove.
- Ovim smo željeli iskazati potporu hrvatskim ragbijašima u njihovoj sutrašnjoj borbi za visoki plasman u njihovoj kategoriji protiv reprezentacije Švedske. Nadamo se da će im podrška medvjeda pomoći u kvalifikacijama za Ljetne olimpijske igre 2014. godine u Rio de Janeiru - kratko je u povodu suradnje ragbijaša i hokejaša izjavio Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka.
Večerašnja utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova u kojoj zagrebački medvjedi dočekuju mađarsku momčad Albe Volan počinje u 19.15 sati.
I ragbijaši uz medvjede
Muškarci, oprez! Izbjegavajte ovih 10 namirnica ako želite sačuvati prostatu
Provedena su brojna istraživanja o povezanosti prehrane i zdravlja prostate, na temelju kojih su stručnjaci izolirali deset namirnica koje bi muškarci trebali izbjegavati
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Prijeti rat koji će zapaliti cijeli svijet? Što se krije u novom tumačenju Nostradamusove vizije
Čak i stoljećima nakon njegove smrti, njegova djela intrigiraju javnost i inspiriraju nove generacije stručnjaka koji pokušavaju iznova rastumačiti Nostradamusove riječi
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću