Odlični Slovenac

I zbog ovoga je Rijeka uspješna: Kek među najtrofejnijim trenerima EL!

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
I zbog ovoga je Rijeka uspješna: Kek među najtrofejnijim trenerima EL!
28.11.2014.
u 11:37
Roberto Mancini (Inter) osvojio je najviše trofeja među konkurentima u Europskoj ligi. Triput je bio talijanski prvak s Interom, jednom engleski s Manchester Cityjem, a posebna su mu specijalnost kupovi
Pogledaj originalni članak

Rijeka ove sezone igra jako dobro u Europskoj ligi, ima sedam bodova i još uvijek je u igri za prolazak skupine. Momčad s kantride odlično stoji na terenu, ima igru, a to je velika zasluga njihova trenera Matjaža Keka. Slovenski stručnjak jedan je od najtrofejnijih trenera u EL-u.

Treneri u Europskoj ligi osvojili su ukupno 84 domaća i međunarodna trofeja, prednjače Mancini i Benitez, a Goal donosi pregled najboljih.

Roberto Mancini (Inter) osvojio je najviše trofeja među konkurentima u Europskoj ligi. Triput je bio talijanski prvak s Interom, jednom engleski s Manchester Cityjem, a posebna su mu specijalnost kupovi. Osvojio ih je šest u svakom klubu koji je vodio! Dva s Interom, te po jedan s Fiorentinom, Laziom, Man. Cityjem i Galatasarayem. Ima i dva superkupa s Interom i jedan sa Cityjem. Još čeka prvi europski trofej. Je li ova sezona njegova šansa?

A koji su ostali najtrofejniji treneri te gdje je Matjaž Kek pogledajte OVDJE!

>>'Sve je otvoreno. Svi znaju što je Sevilla, ali sada i Rijeka nešto znači'

>>Mamić potresen: Bolja smo momčad od Astre, ali nismo to pokazali, ovo je strašno

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SV
sven222
13:34 28.11.2014.

već davno sam rekao da je to najbolji trener koji trenutno radi u HNL-u a i veliki gospodin....svaka čast i puno sreće...

DE
dežurnikritičar
11:49 28.11.2014.

svaka čast svima u Rijeci, bravo dečki

TR
traflu
17:33 28.11.2014.

Par poraza Rijeke i pljuvat ćete po Keku!A to će biti uskoro