ŽELE POBJEDU

Iako bez Alabe, Austrijanci poručuju: Hrvatska je jaka, ali nećemo se kriti

Foto: EXPA/ Johann Groder
AUT, FIFA WM 2022 Qualifikation, Österreich vs Republik Moldau
Foto: EXPA/ Dominik Angerer
AUT, FIFA WM 2022 Qualifikation, Österreich vs Israel
Foto: EXPA/ Lukas Huter
AUT, FIFA WM 2022 Qualifikation, Österreich vs Israel
03.06.2022.
u 11:09
– Puno očekujemo od ove utakmice. Vrijeme je za neki novi početak, a cilj je jasan, želimo odigrati dobru utakmicu i upisati pobjedu. U proteklom smo razdoblju imali jako dobru energiju u momčadi i oko nje.
Pogledaj originalni članak

Dan uoči utakmice razriješena je i najveća dvojba koja je mučila austrijskog izbornika Ralfa Rangnicka. Za sraz protiv Hrvatske neće moći računati na Davida Alabu. Realova zvijezda ostat će u Beču jer Rangnick nije želio riskirati pogoršanje njegove ozljede, barem se tom tezom bave austrijski mediji. Austrijanci će protiv Hrvatske pokušati popraviti statistiku koja kaže da su u pet susreta doživjeli isto toliko poraza.

– Puno očekujemo od ove utakmice. Vrijeme je za neki novi početak, a cilj je jasan, želimo odigrati dobru utakmicu i upisati pobjedu. U proteklom smo razdoblju imali jako dobru energiju u momčadi i oko nje. Najvažnije, osjetio sam da su moji igrači usredotočeni. Prava su družina i odmah sam ja raspoloženiji. Dojmovi s treninga su jako dobri. Ako tu energiju uspijemo prenijeti na teren, bit će dobro – kazao je Ralf Rangnick.

O Hrvatskoj je govorio i austrijski reprezentativac Marko Arnautović.

– Hrvatska ima jaku momčad i moramo paziti na puno stvari. Oni su kompaktni i razigrano superiorni. Neće to biti lagana utakmica, no nećemo se kriti – kaže Arnautović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.