DINAMOV ARGENTINAC

Ibanez: Riquelme mi je dao dres za moga budućega tasta

Foto: VL
Luis Ibanez
Foto: VL
Luis Ibanez
09.01.2010.
u 02:47
U Zagreb se danas iz Buenos Airesa vraća Luis Ezekiel Ibañez, prvi od Dinamovih stranaca koji su se odmarali u Južnoj Americi.
Pogledaj originalni članak

Popularni Lucho s velikim ambicijama čeka proljetni dio prvenstva, u kojemu će biti nezamjenjiv na poziciji lijevoga braniča, budući da njegov mnogo poznatiji sunarodnjak Cufre najvjerojatnije napušta Maksimir.

– U Buenos Airesu sam svaki dan trenirao i, premda sam bio na maminoj kuhinji, nisam dobio niti grama – kazao je simpatični Argentinac.

S djevojkom na MSN-u

Svaki put se jako veseli odlasku kući. Uživao je u krugu obitelji, s majkom Alejandrom, te mlađim sestrama Carlom, Camilom i Valentinom.

– Njima sam posvetio najviše vremena. Najviše mi se veseli dvogodišnja Valentina, koja se sve dane nije odvajala od mene. Obitelj se razveselila poklonima koje sam donio iz Zagreba, novim tenisicama, odjeći, igračkama, laptopu, a sve sam ih odjenuo u Dinamove dresove.

Lucho priznaje da mu je u Argentini najviše nedostajala djevojka, Zagrepčanka Matea.

– Ovaj put nije mogla ići sa mnom. Svaki dan smo se čuli telefonski i putem kamere na MSN-u. Matea je tako upoznala moju majku i sestre i ostavila je odličan dojam. Majka jedva čeka da je vidi uživo.

Majci kupio kuću

Jeste li posjetili bivše suigrače u Boca Juniorsima?

– Naravno. Čim sam došao u Buenos Aires, otišao sam pozdraviti bivše suigrače, od kojih su najpoznatiji Juan Riquelme i Martin Palermo. Riquelme mi je dao svoj dres koji ću pokloniti svome budućem tastu Darku Alegiću – zaključio je Ibañez, mladić kojega je Dinamo od Boce prošle godine kupio za 650.000 eura.

Luchovi su roditelji rastavljeni. Otac Jorge živi s njim u Zagrebu, a majci Alejandri Lucho je od prvoga ugovora u Dinamu kupio novu kuću i iselio je iz opasnoga dijela argentinske metropole. Nitko osim oca, te najboljega prijatelja Omara, još nije bio kod Luisa u Zagrebu.

U Buenos Airesu odmarala su se još dva dinamovca: Leandro Cufre, te najskuplji stranac u povijesti plavih Adrian Calello, bivši igrač Independientea.

Morales bi mogao biti jedini Dinamov igrač na SP-u

Najbolji nogometaš Prve HNL protekle jeseni, Čileanac Pedro Morales (24), još se žestoko bori za status reprezentativca i putnika na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku, jedinoga iz Dinamove svlačionice. Stoga će, umjesto s Dinamom na pripremama u Međugorju, Pedro 20. siječnja biti u domovini, na prijateljskoj utakmici Čile - Panama.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.