Dok je igrao u Barci

Ibrahimović: Zbog Guardiole nisam osvojio Ligu prvaka

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Ibrahimović: Zbog Guardiole nisam osvojio Ligu prvaka
29.09.2014.
u 08:47
- Imali smo najbolju momčad na svij- Mi smo još u fazi učenja, svake godine napravimo korak više i nešto naučimo. Kamo sreće da osvojimo Ligu prvaka, ali i bez toga ne bih svoju karijeru smatrao neuspješnometu, sigurno, ali nismo osvojili Ligu prvaka zbog loših odluka jedne osobe
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih nogometaša današnjice, sa svim klubovima u kojima je igrao osvajao je prvenstva, ali nikad nije uspio osvojiti Ligu prvaka. A najviše žali zbog sezone 2009./10. kada j igrao za Barcelonu koja je u polufinalu ispala od Intera.

- Imali smo najbolju momčad na svijetu, sigurno, ali nismo osvojili Ligu prvaka zbog loših odluka jedne osobe, rekao je za Canal+, aludirajući na Pepa Guardiolu s kojim se nikad nije dobro slagao.

PSG u utorak u 2. kolu LP-a dočekuje Barcelonu.

- Mi smo još u fazi učenja, svake godine napravimo korak više i nešto naučimo. Kamo sreće da osvojimo Ligu prvaka, ali i bez toga ne bih svoju karijeru smatrao neuspješnom, zaključio je Ibra.

>>Ibrahimović se izvukao, UEFA ga neće kazniti zbog udarca laktom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:51 02.10.2014.

Volio bi da Braha jednom oprosti hrvatskim novinarima I da interview za iste, da vam napokon kaze da ga ne zovu Ibra, nego Braha.