HAJDUK

Ibričić: Jedva čekam Brkljaču

20.12.2008.
u 17:38
Pogledaj originalni članak

Čelnici Hajduka odradili su sinoć još jednu rundu pregovora s Ivicom Križancem. Tajni nema, Omišanin bi volio doći u Hajduk, no taj će se transfer, kako stvari stoje, moći ostvariti tek u ljetu. Križanca ugovor sa Zenitom veže još godinu dana, odšteta je previsoka, pa će Hajduk pričekati da dio ugovora istekne i padne njegova cijena. Križanac bi bijeli dres mogao odjenuti u ljetu, pomoći Hajduku u Europi, i to, svi se nadaju, u Ligi prvaka.

A uprava Hajduka pričekat će, čini se, službeni početak prijelaznog roka kako bi predstavila Marija Brkljaču. Bit će to tek službena potvrda transfera za koji ionako svi znaju.

– Jako sam sretan što Mario dolazi u Hajduk, jedva čekam da zaigramo skupa. Svoju je kvalitetu pokazao u Zagrebu, mislim da će je dokazati i u Splitu – kaže Brkljačin bivši i budući suigrač Senijad Ibričić.

Brkljači neće biti nimalo lako izboriti minutažu s obzirom na to da na njegovoj poziciji igraju kapetan Andrić i iskusni Skoko.

– Trener Miše kazao je da će u momčadi igrati najbolji i najspremniji, Mario se treba izboriti za mjesto – objašnjava Ibričić.

Nikad nije loše imati dosta dobrih igrača na raspolaganju, kaže Ibričić.

– Prvenstvo je dugo, uvijek netko nedostaje. Zato je posebno važna dužina klupe, pogotovo želimo li osvojiti trofeje ove sezone – ističe Senijad Ibričić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr