Senijad Ibričić

Ibričić: Zna se što Portugalce čeka u Zenici

Foto: Tino Jurić
Ibričić: Zna se što Portugalce čeka u Zenici
19.10.2009.
u 16:40
Hajdukov napadač Senijad Ibričić komentirao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija.
Pogledaj originalni članak

– Nismo mogli gore proći od takvog ishoda ždrijeba. No, dobro je što uzvrat igramo u Zenici, a zna se što Portugalce ondje čeka. To mi daje nadu u pozitivan ishod tih ogleda. Osim toga, mislim da će naša prednost biti i to što ćemo puno više znati mi o njima nego oni o nama – kazao je Senijad Ibričić.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZO
ZoranMilic
16:59 19.10.2009.

whahahahahhaha ovo je najsmeshniji naslov ikad!!! Zna se što Portugalce čeka u Zenici - whahhahahahahhahaahahahah

BB
bb11
17:46 19.10.2009.

ceka vas 5 komada kao sto ste dobili od druge momcadi spanije. i obavezno stavite Nemanju Supljica na gol. Covjek je kralj. Takvu rupetinu nisam vidio ni na utaknmicama opcinske lige.

RU
Rugovit
18:23 19.10.2009.

Kad Ronaldo dođe na stadion u Zenici pomislit će da je to neka neslana šala.