BILO JE DOSTA

Igor Štimac najavio veliku promjenu, nakon pet godina odlazi iz Indije

Foto: Filip Brala/Pixsell
Igor Štimac
Foto: Screenshot
Igor Štimac
Foto: Screenshot
Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Igor Štimac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Igor Štimac
27.10.2022.
u 10:37
- Ne planiram ostati ovdje nakon Azijskog kupa. Radio sam sve što sam mogao za dečke, uložio sam cijelo znanje u njihov razvoj - rekao je Štimac
Pogledaj originalni članak

Čini se da se mandatu Igora Štimca na klupi Indije bliži kraj. Bivši hrvatski izbornik najavio je da nakon Azijskog kupa koji se igra u lipnju i srpnju iduće godine više neće voditi Indiju.

- Ne planiram ostati ovdje nakon Azijskog kupa. Radio sam sve što sam mogao za dečke, uložio sam cijelo znanje u njihov razvoj - rekao je Štimac te dodao:

- Azijski kup zaokružit će jedan ciklus, bit će mi to peta godina s ekipom. Dat ću sve od sebe da Indija ode dalje od četvrtfinala, a nakon toga ću se posvetiti drugim planovima.

Štimac je bivši igrač Hajduka, Derby Countyja i West Hama, a za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 53 utakmice. Kao trener je s Hajdukom je 2005. osvojio posljednji naslov te je godinu dana bio izbornik Hrvatske. Prije nego što je 2019. godine preuzeo Indiju vodio je katarski klub Al-Shahania, a nakon toga bio stručni komentator na TV postaji Arenasport. 

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BE
Berri
14:31 27.10.2022.

Ako Hajduk želi rezultat, mora dati priliku Igoru Štimcu. Ako ne želi, neka u slijedeće dvije godine promijeni još 3 trenera, dva sportska direktora, neka vrate po treći put Marina Brbića na mjestu predsjednika.

DU
Deleted user
14:30 27.10.2022.

To je Ćirina škola. Prejaka disciplina nije za - Splitsku klimu. Zato su ga jednom - potirali i sada ga izbjegavaju. Ali da zna - zna.

HH
Hrvoje Hrk !!
11:50 27.10.2022.

Opaa zadnji naslov hajduka ..on je bio trener..mislim da je vrijeme da ponovno dodje u Ajduka