PREKINUTA UTAKMICA

Tudor bijesan nakon nereda: Olympiakosu sude kao i Dinamu u Hrvatskoj

Foto: DPA/PIXSELL
Tudor bijesan nakon nereda: Olympiakosu sude kao i Dinamu u Hrvatskoj
03.03.2016.
u 12:48
- Ono što se radi Olympiacosu se godinama radio Dinamu u Hrvatskoj. To je sramota, nogomet mora biti čist. Ovaj je prljav - zaključio je Tudor.
Pogledaj originalni članak

Trener PAOK-a Igor Tudor bijesan je na suce nakon jučerašnjih nereda u utakmici protiv Olympiakosa (1:2) u prvoj utakmici polufinala grčkog kupa.

Navijači su u Solunu bacali baklje, a neredi su uslijedili u 90. minuti kada je Robert Mak dobio crveni karton. Trener Olympiakosa Marco Silva pogođen je bocom vode, navijači su pokušali ući na teren pa je sudac minutu prije kraja prekinuo utakmicu. Huligani su nakon toga zasuli teren svime što im je došlo pod ruku.

Tudor smatra da su suci svojim pogrešnim odlukama (crveni karton i nedosuđen jedanaesterac za PAOK) utjecali na ovakav ishod.

- Sramota da moramo pričati o svemu osim o nogometu. Netko se odlučio igrati Boga i rugati se našim igračima. Nešto se mora promijeniti jer je ovo šala - rekao je Tudor i dodao:

- Netko mora nešto poduzeti kako bi se izbjegle ovakve situacije. Ne znam tko, savez, vlada, bilo tko...

Bivši trener Hajduka smatra da Olympiakos ima isti status kod sudaca kao i Dinamo u Hrvatskoj.

- Ono što se radi Olympiacosu se godinama radio Dinamu u Hrvatskoj. To je sramota, nogomet mora biti čist. Ovaj je prljav - zaključio je Tudor.

>> Igor Tudor ostvario pobjedu karijere: 'To je važno zbog imidža'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

PO
PowerPoint
13:44 03.03.2016.

Gdje god hajdukovac hoda, kme kme kme se čuje....

BE
beitsche
13:38 03.03.2016.

veliki igrac,,trener bas i nije,,uvjek su mu drugi krivi

ED
europski dinamo
13:30 03.03.2016.

Ha ha kradedu te Tudore...kradedu. Nema veza kaj niti jedan grcki klub vec 15 godina nije u eurokupovima(STRANI SUCI) prosao bolje od Olympiakosa isto kao hajduk nije 20 godina prosao bolje od Dinama. Nego daj se vrati u hajduk ovaj Buric igra organizirani nogomet pa mu je teze dati petardu.