Novi skandal

Igrač Istre Jo dan proveo u zatvoru, suigračima prijetio nožem!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Igrač Istre Jo dan proveo u zatvoru, suigračima prijetio nožem!
07.05.2014.
u 12:32
Radi se o kontroverznom nogometašu Istre 1961 Jou koji je nakon svađe nožem zaprijetio Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču, nakon čega je Pilipović pozvao policiju
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Istre Josiel Alves de Oliveira, poznatiji kao Jo, i dalje se ne može smiriti. Krajem ožujka bacio je dres Istre, nakon čeka ga je trener Igor Pamić izbacio iz kluba. Nakon isprike i obećanja da se takvo što neće ponoviti, vraćen je u momčad. Međutim, opet se našao u središtu incidenta, ovog puta puno ozbiljnijeg.

Naime, Jo je dan proveo u zatvoru, a Regional Express doznaje kako se Joa sumnjiči da je 6. svibnja u prijepodnevnim satima, u Ulici Marsovog polja u Puli, uputio prijetnje smrću 30-godišnjaku iz Pule i 23-godišnjaku iz Metkovića. Također ga se tereti da je 5. svibnja, putem društvene mreže, slao poruke 24-godišnjakinji iz Medulina, u kojima je prijetio njoj i 30-godišnjaku iz Pule.

Protiv 25-godišnjeg državljanina Brazila podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku. Kako saznaje Regional Express, radi se o kontroverznom nogometašu Istre 1961 Jou, koji je nakon svađe nožem zaprijetio Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču, nakon čega je Pilipović pozvao policiju.

Nogometni klub Istra još uvijek se nije službeno oglasio o tom slučaju, a neslužbeno se doznaje kako su potvrdili incident.

Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Jo bacio dres, Pamić poludio: Za njega su zatvorena vrata svlačionice!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
Lisabon
14:06 07.05.2014.

Sreca je da ovo nije napravio neki igrac Dinama ili ,ne daj Boze Mamic.Kakvi bi to naslovi u novinama bili?U udarnim vjestima,na portalima itd.Sjecam se Biscanovog "razgovora" s taxistom.Vec u naslovu je bilo kako je moguce da se klub ne ocituje.A tu nije klub ni spomenut,niti ce to biti udarna vjest.Ali svi koji to prate ,shvacaju zasto je to tako.Poseban pozdrav Romani Eibl (autorici clanka Sumrak kapetana) i Igoru Flaku (autoru clanka Kapetan koji ne igra zbog stidne kosti).

Avatar jigaboo
jigaboo
15:57 07.05.2014.

Možeš otići iz favele, ali favela ostaje u tebi! treba ga spakovat za rio