Bez profesionalaca

Igrači Lipika dobivaju samo putne troškove, do 2500 kuna

Foto: Slobodan Kadić / VLM
Igrači Lipika dobivaju samo putne troškove, do 2500 kuna
24.09.2009.
u 14:30
Iako su igrači Lipika držali Hajduk u neizvjesnosti do samog kraja, među njima nema ni jednog profesionalnog nogometaša.
Pogledaj originalni članak

– U Lipiku igramo praktički za putne troškove koji ne prelaze iznos od 2500 kuna, a po tom se pitanju ne možemo uspoređivati s prvoligašem Hajdukom čiji igrači primaju toliko novca koliko nema cijela naša treća liga. Premije također ne dobivamo, ali pobjeđujemo sa srcem. I drugi bi to trebali naučiti od nas. To je prava realnost našeg nogometa – istaknuo je Krešo Poleti, trener Lipika.

Zanimljivo, Poleti je istodobno i igrač, a protiv Hajduka bio je među najboljima u svojoj momčadi. Prije Lipika igrao je za Hrvatski dragovoljac, Čakovec i Kamen Ingrad.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.