Brazilac jo:

'Igrati protiv Hajduka i svih drugih nije isto, čast mi je što sam ovdje'

Foto: Hajduk.hr
'Igrati protiv Hajduka i svih drugih nije isto, čast mi je što sam ovdje'
29.06.2014.
u 12:00
Moj bivši cimer Luka Vučko mi je stalno govorio o Hajduku, tek sada sve to želim i osjetiti noseći bijeli dres, kaže donedavni igrač Istre.
Pogledaj originalni članak

- Presretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Kad sam lani igrao protiv Hajduka uvijek mi je to bilo nešto posebno, igrati protiv Hajduka i svih drugih nije isto... Osjećaju svi koliko je Hajduk velik... - kazao je na predstavljenju u Sloveniji, gdje se Hajduk priprema za novu sezonu, Brazilac Josiel Alves de Oliveira, ili skraćeno Jo.

Predstavio ga je sportski direktor Goran Vučević, a trener Igor Tudor upoznao s igračima. Nakon toga brazilski ofenzivni veznjak odradio je prvi trening.

- Moj bivši cimer Luka Vučko mi je stalno govorio o Hajduku, tek sada sve to želim i osjetiti noseći bijeli dres. Imamo odlične igrače, sretan sam što sam dobio tu čast biti dio ovog kluba - kazao je Jo za službene stranice Hajduka.

Jo je nakon klubova u Brazilu i Portugalu, nastupao za Istru 1961 i u 30 nastupa postigao jedan pogodak. S Hajdukom je potpisao petogodišnji ugovor.

>>Kuoassi i Timo na čekanju s početkom priprema zbog vize

>>Hajdukovci remizirali s Domžalama, Jo ih gledao s tribine

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mohito
mohito
18:08 29.06.2014.

vrijednost ugovora je 750 jogurta i pet pari japanki po sezoni...

SM
smithjohn
10:22 30.06.2014.

"u 30 nastupa postigao jedan pogodak", nije ovo pojačanje Hajduka, Istra ga see riješila zbog neučinkovitosti, a Hajduk pokupio otpad