INO NOGOMET

Iličević propustio 'srušiti' Olića i Perišića

Foto: NPH/Pixsell
Iličević propustio 'srušiti' Olića i Perišića
29.11.2013.
u 22:24
Kod 'vukova' Ivan Perišić igrao je do 76., a Ivica Olić do 85. minute. Milan Badelj odradio je 90 minuta za HSV, dok je Ivo Iličević u igru ušao u 60. minuti.
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici 14. kola Bundeslige Wolfsburg i HSV su odigrali 1:1. Sve zanimljivo dogodilo se u prvih 45 minuta. Gosti su poveli u 20. minuti golom Calhanoglua iz slobodnog udarca s 30-ak metara, ali treba istaknuti kako je kod gola imao veliku pomoć domaćeg golmana Benaglija. Domaćin je izjednačio u 31. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Rodriguez.

Kod 'vukova' Ivan Perišić igrao je do 76., a Ivica Olić do 85. minute. Milan Badelj odradio je 90 minuta za HSV, dok je Ivo Iličević u igru ušao u 60. minuti. Iličević je u 85. minuti imao veliku priliku da donese tri boda svojoj momčadi, ali je njegov udarac iskosa s desne strane zaustavila greda.

Wolfsburg je peti s 23 boda, dok je HSV deseti sa 16 bodova.

Malaga uzela bod kod Villarreala

U Primeri su u petak odigrane dvije utakmice 15. kola. Getafe je golom Leona bio bolji od Levantea 1:0, dok su Villarreal i Malaga odigrali 1:1. 'Žuta podmornica' je od 32. minute vodila golom Soriana, a bod Malagi je u 94. minuti donio Weligton.

Marseille dobio Montpellier

Marseille je u prvoj utakmici 15. kola Le Championnata na Velodromeu pobijedio Montpellier 2:0. Za drugu uzastopnu pobjedu Marseillea zabili su Thauvin u 36. minuti te Khalifa u posljednjim sekundama utakmice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.