rukomet

Ilija Brozović novi Hrvat u Njemačkoj, odlazi u Hamburg

Ilija Brozović novi Hrvat u Njemačkoj, odlazi u Hamburg
07.05.2015.
u 07:30
U hrvatskoj ligi velika je borba za drugo mjesto koje vodi u SEHA Gazprom ligu. U igri su Nexe, Varaždin i Poreč
Pogledaj originalni članak

Ilija Brozović (24), reprezentativni kružni napadač, sljedeće sezone igrat će u njemačkoj rukometnoj ligi. Potpisao je na dvije godine za Hamburg i tako nastavio niz hrvatskih igrača u tom klubu. Ne tako davno, 2013., ondje su igrali Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaženko Lacković. Ove sezone igra Davor Dominiković, a sada dolazi Ilija Brozović. Uostalom, Hamburg je upravo s hrvatskim igračima osvojio Ligu prvaka 2013. godine.

- Brozovića smo htjeli zadržati, ali nije išlo. Istekao mu je ugovor i Hamburg je ponudio više - rekao je Ante Ančić, direktor PPD Zagreba.

Bit će još odlazaka iz PPD Zagreba, no ne igrača iz prve postave.

- Još tražimo kvalitetnog vratara. Htjeli smo dovesti Matu Šunjića, no on je produljio ugovor s Creteilom. Imao je i ponudu Chamberyja. Vidjet ćemo možemo li dovesti Loserta, no on ima problema s ozljedom - istaknuo je Ančić.

Ilija Brozović će na crti Hamburga naslijediti Danca Henrika Toft Hansena koji je sa svojim sunarodnjakom Laugeom i Srbinom Đorđićem otišao u Flensburg.

Zbog prekida na utakmici makedonskog prvenstva između Metalurga Line Červara i Zomimaka, skopski klub kažnjen je s 2500 eura, kao i njegov predsjednik Levče Kitevski.

>> Ostajem na klupi Zagreba, stižu mi i pojačanja!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.