Sejad Halilović:

Imali smo ponude europskih velikana, ali Alen je htio samo Barcelonu!

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Imali smo ponude europskih velikana, ali Alen je htio samo Barcelonu!
01.03.2014.
u 09:39
- To je ostvarenje sna za nas! Alen je jako sretan, a onda sam i ja. Puno nam znači što smo uspjeli sve dogovoriti s Barcelonom
Pogledaj originalni članak

Alen Halilović broji posljednje dane u Zagrebu prije nego se s obitelji preseli u Barcelonu. Oduvijek je sanjao da će zaigrati u nekon velikom klubu, a sad je to i ostvario. Njegov otac Sejad, inače bivši nogometaš koji je igrao i u španjolskom Valladolidu, španjolskim je medijima otkrio što za njih znači ovaj transfer.

- To je ostvarenje sna za nas! Alen je jako sretan, a onda sam i ja. Puno nam znači što smo uspjeli sve dogovoriti s Barcelonom jer ona je bila naša jedina opcija, rekao je tata Halilović i dodao:

- Alen je veliki obožavatelj igre Barcelone i Messija pogotovo, tako da mu je ovo najbolja opcija. Imali smo ponude i drugih europskih velikana, ali samo smo čekali Barcelonu.

>>U Barcelonu sele i Halilovićeva braća Dino i Damir

>>Prosinečki: Haliloviću se dogodilo nešto najljepše, grad i klub su posebni

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PA
parasa
10:09 01.03.2014.

Samo neka ostane i Messijevog karaktera, uspjeh je zagarantiran.

MA
Majur
09:53 01.03.2014.

Sretno mali,imas priliku koji mnogi prizeljkuju i nikad je ne dobiju,a neki koji su je dobili nisu bili u stanju je iskoristiti.Malac je svjetski talent,ima onu preko potrebnu nogometnu drskost za uspijeti,ne boji se duela niti protivnickih igraca,ali.....jos je djecarac tijelom,treba naucit kak igraju svjetski klubovi,odnosno takticko ponasanje i kad je dribling potreban,a kad treba dodati loptu suigracu....ima vremena jer je mlad,ima sad najbolju nogometnu skolu i trenere na svijetu.Pamet u glavu,red,rad,znoj......ako to shvati bit ce svjetski igrac.Zamislite si vezni red na EP u Francuskoj:Modric i Rakitic a ispred njih Kovacic i Halilovic plus Mandzo u spici...

DA
darmar
10:34 01.03.2014.

Sretno Alene i Halilovicima.