NAPUŠTA DINAMO?

Insajder tvrdi da Livaković radi transfer karijere. Vatreni postaje prvi Hrvat u europskom velikanu?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Insajder tvrdi da Livaković radi transfer karijere. Vatreni postaje prvi Hrvat u europskom velikanu?
26.04.2023.
u 14:20
Turski dopisnik i britanski The Mirror javljaju o interesu otočkog diva
Pogledaj originalni članak

Dominik Livaković već neko vrijeme spominje se u rubrikama odlasci iz Maksimirske 128, a izgleda kako će se taj transfer i dogoditi u ljetnim mjesecima. Naime, turski novinar i transfer guru Ekrem Konur, inače dopisnik ESPN-a i španjolske Marce, tvrdi da veliki Manchester United želi dovesti ponajboljeg vratara s prošlog svjetskog prvenstva u Kataru. 

Menadžer Erik Ten Hag traži nasljednika Davida de Gee i čini se da je izbor pao na upravo Livakovića čija bi odšteta iznosila oko 10 milijuna eura. 

- United, Sociedad i Villarreal prate situaciju s 28-godišnjim Livakovićem. S druge strane, on je odbio transfer u Galatasaray - tvrdi Konur iako smo ranije doznali kako nikakvih pregovora Turaka i Livakovića uopće nije bilo. 

Livaković je igrač Dinama od 2015. godine i s njim je osvojio pet naslova prvaka Hrvatske, a ove sezone je vrlo blizu šeste titule s Modrima. Trenutno je ovaj 28-godišnjak prva opcija kod Zlatka Dalića u reprezentaciji Hrvatske, a o interesu crvenih vragova piše i britanski Mirror

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.