INTER Nakon samo 2:2 protiv Šibenika teško da će trener Zaprešićana ostati na klupi

Inter - Šibenik 2:2 - Čačiću su sati već odbrojeni

Foto: import
Inter - Šibenik 2:2 - Čačiću su sati već odbrojeni
17.08.2007.
u 23:54
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zaprešićkog Intera konačno su osvojili prvi bod. U prvoj utakmici petoga kola Inter je na svom travnjaku odigrao 2:2 protiv Šibenika. Imali su Zaprešićani vodstvo od 2:0, imali su tri boda u džepu koja bi značila mir uoči sljedećih utakmica, ali sve je palo u vodu u posljednjih dvadeset minuta.

– Moram priznati da je rezultat na kraju realan. U našoj igri bilo je dosta grča i nervoze – rekao je Ante Čačić, trener Intera.
Možda je javnost očekivala da će poput Josipa Kužea sam podnijeti ostavku nakon što je u pet kola osvojio samo jedan bod.

– Ja sam trener pod ugovorom. Zašto bih dao ostavku? Mi smo momčad u stvaranju. Svaku utakmicu počinjem s drugim igračima. Iftić, Starčević i Osmar uopće nisu s nama prošli pripreme. I Gulić se kasnije priključio. Boljih nemam. Treba biti strpljiv. U igri je još 84 bodova do kraja prvenstva – rekao je Čačić.

Miroslav Šarić je s dva pogotka držao Inter u igri za sva tri boda. Tomislav Vranjić bio je junak prvog poluvremena. Obranio je jedan zicer i jedanaesterac Raiću.

– Šibenčani su u drugom poluvremenu krenuli na sve ili ništa. Krenuli su sa tri špice. Mi smo imali veliki problem u protoku lopte, imali smo dosta nespretnih intervencija. Uostalom, kod oba pogotka napravili smo katastrofalne pogreške – istaknuo je Čačić.
Branko Laljak, direktor kluba, nije se jučer htio izjašnjavati o tome hoće li trener ostati ili ne. Sigurno je da je bliži odlasku nego ostanku.

– Ako sam ja jedini problem ovoga kluba, onda ga možda više uskoro neće biti. Momčad se ne stvara preko noći. Ovoj momčadi treba zraka – istaknuo je Čačić.
I imala je momčad zraka sve dok Marin Batur nije uzeo stvar u svoje ruke i s dva pogotka izjednačio.


INTER - ŠIBENIK 2:2

ZAPREŠIĆ, Gradski stadion. Vrijeme ugodno. Gledatelja 800. Sudac Šimičić (Koprivnica) 7.
Igrač utakmice Marin Batur. Isključenje: Ivica Kalinić (Šibenik) nesportsko ponašanje.
Strijelci: 1-0 Šarić (28), 2-0 Šarić (59, Kukec), 2-1 Batur (70), 2-2 Batur (82)

Inter:
Vranjić
Lovren
Iftić
Starčević
(od 87. Mikulić)
Krznar
Verhas
Šarić
Stipković
(od 79. Kwedi)
Kukec
Osmar
Gulić
(od 63. Brčić)

Šibenik:
Matas
Milanović Roglić
Raić
A. Bulat
Lapić
Kulušić
Šubić
(od 46. Jambrušić)
Vitaić
Gabriel
(od 76. Grizelj)
Kralj
(od 62. Batur)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr