INTER - C. SESVETE 1:2

Interu peti uzastopni poraz, Delač obolio od mononukleoze

Foto: Boris Šćitar/VLM
Interu peti uzastopni poraz, Delač obolio od mononukleoze
26.09.2009.
u 19:29
Nogometni klub Inter iz Zaprešića zadesila je neviđena kriza. Iz dana u dan zbog ozlijeda i bolesti osipa se igrački kadar, ali se ostaje i bez bodova.
Pogledaj originalni članak

Peti poraz za redom upisali su Zaprešićani,. Na svom travnjaku pobijeđeni su od Croatije iz Sesveta (1:2). Sesvečanima je ovo prva prvenstvena pobjeda. No, više od poraza zabrinjava činjenica što je Inter na određeno vrijeme ostao bez vratara Mateja Delača.

- Imam mononukleozu - rekao je mladi vratar koji je na kratko svratio u klub uoči utakmice.

U klubu, ali i u obitelji Delač, mislili su da ima samo visoku temperaturu.

- Kada smo vidjeli da se temperatura ne spušta otišli smo kod specijalista u bolnicu Sveti Duh. Napravljene su pretrage i liječnici su ustvrdili da je riječ o mononukleozi. Kažu da će stanka biti najmanje dva tjedna. Ma, neka bude i više samo da moj sin ozdravi - rekao je Ante, Matejev otac.

Matej je bio utučen.

- Baš sam dobio opet poziv za seniorsku reprezentaciju. Radovao sam se povnom susretu s najboljim našim igračima. Žao mi je što ne mogu pomoći ni mojim suigračima u ovim teškim trenucima - rekao je Delač.

Svaka čast Brašniću, ali vjeruujemo da bi Delač obranio barem jedan ako ne i oba udarca koja su završila u mreži Zaprešićana. Hoće li trener Perković preživjeti peti poraz za redom? Tribine su sve nezadovoljnije, njegovo ime sve je češće na ustima gnjevnih navijača.

- Imam ogromno povjerenje u Perkovića - govorio je Branko Laljak, direktor kluba uoči utakmice.

Zagreb ima devet poraza za redom, Inter ima pet, Sesvećani su tek u devetom kolu ostvarili prvu pobjedu. Nimalo blistava situacija za zagrebački nogomet.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.