ŠOK NA UTAKMICI

Istra nastoji smiriti kaotičnu situaciju. Klub se oglasio nakon sukoba trenera i navijačke skupine

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Velika Gorica: HNK Gorica i NK Istra 1961 u utakmici 36. kola SuperSport HNL-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik i Istra sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Pula: Atmosfera na tribinama utakmice Hajduka i Istre
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Istra i Rijeka sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
30.09.2024.
u 23:55
Nakon utakmice Šibenika i Istre 1961 Demoni i trener Paolo Tramezzani imali su verbalni okršaj, policija je morala stati između dviju strana
Pogledaj originalni članak

Puno se ovog vikenda govorilo o navijačkoj skupini Istre 1961, Demonima i klupskom treneru Paolu Tramezzaniju. Podsjetimo, u petak je na Šubićevcu povodom dvoboja Šibenika i Istre došlo do sukoba između navijača i trenera. Navijači su sugerirali treneru da izvadi "požutjelog" Slavka Blagojevića, koji je kasnije dobio i crveni karton, a treneru se te sugestije nisu svidjele.

Situacija je postala toliko ozbiljna da je Tramezzani nasrnuo prema ogradi koja dijeli navijače od terena te je između navijača i trenera stala policija. Demoni su u subotu objavili priopćenje u kojem su Tramezzanijevo ponašanje ocijenili "neprimjerenim i neprihvatljivim".

U nedjelju je, pak, reagirao i klub na svojim društvenim mrežama, objavivši fotografiju Tramezzanija i navijača pri srdačnom pozdravljanju, uz citat: "Nismo neprijatelji, već prijatelji. Ne smijemo biti neprijatelji. Iako je strast postala napeta, to ne smije prekinuti naše veze privrženosti." Inače, riječ je o citatu preuzetom iz govora Abrahama Lincolna s inauguracije na mjesto američkog predsjednika.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.