MINISTAR PORUČIO

Istup Mamića je demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Istup Mamića je demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona
29.11.2013.
u 20:14
Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i izvršnog odbora HNS-a predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa - poručio je Jovanović.
Pogledaj originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je istaknuo kako navijači Hajduka na nedjeljni derbi na Maksimir mogu doći bez vaučera.

Na taj njegov istup reagirao je HNS, ali i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Priopćenje ministra donosimo u cijelosti:

'Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i izvršnog odbora HNS-a predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa, čiji su članovi i čelnici Dinama pa očekujemo da se HNS hitno očituje o ponašanju svog čelnika te da spriječi potencijalni kaos na utakmici Dinama i Hajduka. '

>> Mamićeva odluka iznenadila i HNS: Evo što oni kažu o tome
>> Mamić: Pozivam sve građane da u nedjelju zaokruže 'za'!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Ribnik6
Ribnik6
21:25 29.11.2013.

Jovanoviću, jedino što je demagoško prodavanje magle je seksualna perverzija koju namećeš maloj djeci da uče.

ĆA
ćaćaća
22:31 29.11.2013.

najveći demogog o demagogiji :))

DU
Deleted user
22:29 29.11.2013.

Mozemo misliti o Mamicu sto hocemo, ali ovaj je potez genijalan! Mi smo svi Hrvati, pripadnici jednoga u vlastitoj drzavi ugrozenog naroda. Od strane Jovanovica i njemu slicnima! Poziv da zajedno pogledamo utakmicu, da fer navijamo za nas klub i da porazeni uzdignuta cela cestita pobjedniku te da na kraju svi zajedno sa plavim i bijelim zastavama odemo do Jelacic placa i zajedno proslavimo i nogomet i nasu ljudsku povezanost bez obzria u kojem kraju Hrvatske zivimo je nesto cega se ova vladajuca klika boji. I zato ce sve napraviti da isprovociraju ili jednu ili drugu stranu da bi doslo do sukoba te da bi poslije mogli likovati! Dragi navijaci i jednog id rugog kluba: pokazimo tko smo, pokazimo da volimo sport, pokazimo da smo kulturan narod. I pokazimo na taj nacin ujedinjeni, sto mislimo o ovoj vladi koja nas stalno razjedinjava!