Iva Majoli o izgledima naših

22.05.2005.
u 16:15
Pogledaj originalni članak

KAROLINA ŠPREM
Karolini će dvije pobjede u Strasbourgu dobro doći za samopouzdanje. Preskoči li 1. kolo i  Camerin, mogla bi otići do 3. kola i sraza s Dementjevom. No, objektivno, Ruskinja je favoritkinja.

JELENA KOSTANIĆ
Jelena će sigurno na startu dobiti Tanasugarn, koja u posljednje vrijeme igra loše. Pierce ili Duševina u 2. kolu već su pravi ispit i Jeleni neće biti lako. I tu ima izgleda, no teško će dalje.

SANDA MAMIĆ
Sanda je dobro odigrala u Rimu, svladala Hantuchovu i ne bih se začudila da prođe i iskusnu Lisu Raymond, koja nije u nekoj formi. Ako uspije, teško će do 3. kola, Dementjeva je ipak previsoka prepreka.

SILVIJA TALAJA
Australka Samantha Stosur za Silviju je dobar ždrijeb u 1. kolu i tu bi mogla do pobjede. U drugom bi je kolu čekala Francuskinja Dechy i bit će prilično teško otići dalje. No, izgledi postoje.

IVAN LJUBIČIĆ
Imam osjećaj da bi ovo mogao biti Ljubin turnir, ima dobar ždrijeb i može daleko. Neće mu biti lako protiv Puerte, no sigurno ga pobjeđuje.

MARIO ANČIĆ
Prva dva kola Mariju izgledaju jako dobro i ne bi smio imati problema. Zatim mu u 3. kolu dolazi Nalbandian, no Mario ove sezone igra dobro na zemlji i mogao bi iznenaditi i Argentinca.

IVO KARLOVIĆ
Karlo je u krizi, imam osjećaj da jedva čeka da prođe zemljana sezona. Nanizao je loše rezultate i, unatoč najboljim željama, bojim se da ne može proći Kiefera u 1. kolu.

SAŠA TUKSAR
Ne poznajem ga, no ugodno je iznenadio plasmanom na glavni turnir. Davidenko je favorit, a Saša mora pokazati da nije u glavnom ždrijebu slučajno.

Pogledajte na vecernji.hr