SJAJAN USPJEH

Ivan Dodig i Marcelo Melo prošli u polufinale US Opena!

Foto: 'CARLOS BARRIA'
Ivan Dodig i Marcelo Melo prošli u polufinale US Opena!
03.09.2014.
u 23:42
Svladali su par Carlos Berlocq i Leonardo Mayer sa 3:6, 6:4, 6:2.
Pogledaj originalni članak

Ivan Dodig se plasirao u polufinale US Opena! Naravno, riječ je o igri parova i s partnerom Marcelom Melom svladao je par Carlos Berlocq i Leonardo Mayer sa 3:6, 6:4, 6:2.

Za to im je trebalo sat i 53 minute igre, a susret su u potpunosti kontrolirali. Dogodio im se propust u prvom setu, da bi potom u sljedeća dva dominirali i potvrdili kvalitetu koju pokazuju kroz cijeli turnir.

Time su opravdali i činjenicu da su četvrti nositelji turnira, a na putu do finala, gdje će vjerojatno biti prvi nositelji, braća Bryan, morat će proći španjolski par - Marcela Granollersa i Marca Lopeza.

Oni su na putu do polufinala bili bolji od Peye i Soaresa s lakih 2:0 u setovima. Sigurno je da našem Ivanu i Melu neće biti lako, ali imaju kvalitetu zaigrati u finalu, a onda je sve moguće, pa i pobijediti više ne toliko nepobjedive američke blizance.

>> Dodig i Melo lakoćom u finale preko Čilića i Gonzaleza

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar jebb
jebb
00:05 04.09.2014.

Dodiga bi trebalo diskvalificirati. Predao je mec u pojedinacnoj konkurenciji zbog navodne ozljede ali se i dalje natjece u parovima! I to vrlo uspjesno. Da mozda kladionicari nisu umijesali svoje prste...

ZO
zoricab7
09:56 04.09.2014.

Samo da vas obavestim, posto vidim da ne pisete, pa mozda ne znate: Nas Nole se takodje plasirao u polufinale US Opena-a. Pozdrav za sve iskrene postovaoce tenisa.