društvo za london

Ivan Ljubičić s dva igrača na Mastersu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivan Ljubičić s dva igrača na Mastersu
02.11.2014.
u 11:55
– Ništa još nije izgubljeno, i prije sam govorio da će se u Londonu sve riješiti. Sad mi ostaje da se što bolje pripremim za završnicu sezone – kazao je Federer.
Pogledaj originalni članak

U četvrtfinalu jakog ATP turnira u Parizu Miloš Raonić pobijedio je Rogera Federera sa 7:6 (5), 7:5 i tako ga udaljio od borbe za prvo mjesto na završnoj ATP listi. Novak Đoković, koji je sa 7:5, 6:2 nadjačao Andyja Murraya, sada ima 9370 bodova, 670 više od Federera (uoči Pariza razlika je bila 490). No, konačnog pobjednika ipak će dati ATP finale u Londonu (od 9. do 16. studenoga).

– Ništa još nije izgubljeno, i prije sam govorio da će se u Londonu sve riješiti. Sad mi ostaje da se što bolje pripremim za završnicu sezone – kazao je Federer kojega osim Mastersa očekuje i finale Davisova kupa s Francuskom. Raonić je pobjedom nad Švicarcem osigurao nastup na završnom Mastersu osmorice najboljih tenisača svijeta.

To isto pošlo je za rukom Keiju Nishikoriju nakon pobjede nad Davidom Ferrerom sa 3:6, 7:6 (5), 6:4, pa će on biti prvi Azijac na ATP završnici. Time je kompletirana lista sudionika londonskog turnira. Uz spomenutu dvojicu, ondje će biti Đoković, Federer, Wawrinka, Murray, Berdych i Marin Čilić (Rafael Nadal otkazao je nastup zbog zdravstvenih problema). Zanimljivo je da će Ivan Ljubičić na Masters odvesti obojicu svojih pulena: Raonića, kojemu je trener, i Berdycha, kojemu je menadžer.

>> Ovo su posljednja dvojica tenisača na Mastersu u Londonu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mibaiv
10:04 06.11.2014.

mala ispravka razlika između Novaka i Rogera pre turnira u Londonu je malo veća od 1000 bodova. ako Novak osvoji 600 bodova u Londonu Roger ga više ni teoretski ne može stići, pa čak ako i osvoji London i Davis cup.