MAJSTORI

Tako to rade Hrvati! Perišić asistirao, Broz zabio preuzimanje vrha

Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
25.11.2017.
u 23:02
Ivan Perišić asistirao je Mauru Icardiju za vodeći pogodak u 29. minuti, dok je Marcelo Brozović zabio prekrasan pogodak samo dvije minute nakon ulaska u igru
Pogledaj originalni članak

Inter je lakoćom slavio na Sardiniji pobijedivši Cagliari rezultatom 3:1, a glavne uloge pripale su hrvatskim igračima!

Ivan Perišić asistirao je Mauru Icardiju za vodeći pogodak u 29. minuti, dok je Marcelo Brozović zabio prekrasan pogodak samo dvije minute nakon ulaska u igru, piše Goal.

Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter
Foto: Reuters
Inter

Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu Cagliari je imao u 19. minuti kada je Handanović majstorski obranio snažan udarac Leonarda Pavolettija. Nakon toga, Inter je dominirao u svim segmentima igre te došao u vodstvo u nakon malo manje od pola sata igre.

Perišić se našao na pravom mjestu i dočekao ubačaj sa suprotne strane te vrhunskom povratnom loptom pronašao samog Icardija koji zabija svoj 14. gol sezone.

I drugi Hrvat u redovima Spallettijeve momčadi imao je zapažen nastup - Marcelo Brozović u igru je ušao u 53. minuti, a već minutu i pol kasnije udvostručio je vodstvo preciznim udarcem s 20-ak metara.

Cagliari je u 71. minuti uspio smanjiti rezultatski minus iskoristivši uspavanost gostujuće obrane, a ubačaj s boka isprve je pogodio Pavoletti i tako se iskupio za promašaj iz prvog dijela.

Inter je na kraju došao do 3:1 pobjede, drugi gol na utakmici postigao je Icardi u 84. minuti i tako popravio statistiku golova u gostima kojih je ove sezone zabio samo tri!

Ovom pobjedom, nerazzurri su ostali neporaženi u Serie A te preuzeli vodeću poziciju s utakmicom više od Napolija koji sutra igra kod Udinesea.

Santini donio pobjedu Caenu

U 14. kolu prvenstva Francuske Caen je u na domaćem terenu protiv Bordeauxa slavio s 1:0, a jedini pogodak zabio je Ivan Santini u 23. minuti.

Santini je i ove sezone najkorisniji igrač Caena s četiri gola i dvije asistencije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.